Живеем във време, в което можем да персонализираме всичко –

...
Живеем във време, в което можем да персонализираме всичко –
Коментари Харесай

Банкови карти със специален дизайн? Вече е възможно!

Живеем във време, в което можем да персонализираме всичко – от торти, облекла и обувки до калъфи за телефон, чаши, ключодържатели… Възможността да направиш една елементарна движимост специфична и да оставиш своя почерк върху нея, й придава сантиментална стойност. Това, несъмнено, не значи да робуваме на движимостите, а по-скоро да им се любуваме оптимално и да намираме наслада в дребните елементи от живота си.

Именно подобен „ подробност “ ни предлага новата услуга на за персонализиране на дебитни и кредитни карти. И без това към този момент рядко плащаме в брой, а заплащането с карта ще ни носи още по-голямо наслаждение, когато тя е със специална визия, тъй че да дава отговор на усета и характера ни. А какъв по-добър метод да изразиш себе си от това да индивидуализираш един от предметите, които използваш най-често в всекидневието си?

е единствената в България, която предлага толкоз необятна селекция от дизайни. Потребителите й могат да избират от няколко категории с дизайни, даже да желаете пластика с пъстри цветя, хубав пейзаж от Санторини или пък сладко пухкаво зайче – самостоятелните карти варират в сферите Приятели на животните, Дами, България, Пътешественици, Музика, Изкуство, Спорт и Златни карти. Визиите за бизнес картите пък се оферират в категориите Индустрии, Транспорт, Офис материали, Земеделие, Свободни специалности, Градски пейзажи и още веднъж Златни карти. Разгледайте каталозите с десетки оферти за самостоятелни картодържатели и бизнес клиенти. 

Можете да заявите желанието си за карта с дизайн по Ваш избор във всеки клон на. Възможността е отворена за всички карта, като се изключи виртуалната карта (няма по какъв начин да брандираш нещо невидимо, само че пък заплащането с него е още по-удобно), ко-брандираните картови артикули и тези с предефиниран дизайн. И не забравяйте, че свободата на персонално изложение е едно от изконните човешки права, наслаждавайте й се оптимално!

 
Новото обикновено: живот онлайн
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР