Живеем в приказка и сигурно всеки втори българин вече се

...
Живеем в приказка и сигурно всеки втори българин вече се
Коментари Харесай

Червеният пират клател държавата! Добре, че не е Червената шапчица

Живеем в приказка и несъмнено всеки втори българин към този момент се усеща като Алиса в Страната на чудесата. Вечер си лягаме с приключенията на „ Осемте джуджета ” в прокуратурата, а заран се разсънваме с Червения корсар и неговите виртуални нападения против известни български политици и магистрати. Прокурори, очевидно претърпели катарзис, се пробват да ни обяснят, че не сме в приказка, а в мафиотски сериал, в който митично Семейство /като семейството Сопрано/ е поставило под надзор цялото ни правораздаване. Друг арбитър твърди, че единствено за 24 часа е получила две закани, включващи изкормяне и бетониране на дъното на язовир. В момента повтарят " Кръстникът " и паралелите се натрапват от единствено себе си. Може да станем изобретатели и на нов жанр- баснословен хорър. 
Прочетете още
Но пък Антимафиот №1 Явор Серафимов е безапелационен, че заканите към въпросния съдия- Владислава Цариградска, която изнесе шокираща информация за незаконната група за имотни измами и шантаж над магистрати към разстреляния Мартин Божанов-Нотариуса, е дело на друмник с психологични отклонения. Няма по какъв начин да не си напомним, че на човек със същия профил бе приписан огромния пожар в Тютюневия град през 2015 година, който унищожи 3 склада- монументи на културата. Клошарят бе наказан и от дълго време излежа присъдата си, само че надали има пловдивчанин, който да има вяра на тази версия, поради големите апетити в тази зона и последвалите дейности в региона. 

Скитниците са много комфортна изкупителна жертва, защото множеството от тях злоупотребяват с алкохол и против бутилка ракия са подготвени да си признаят, че са умъртвили и Кенеди. Току виж с подобаваща мотивация Червеният корсар поеме отговорност и за разстрела на Нотариуса. Само преди няколко дни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи гл. комисар Любомир Николов  заяви, че " имал вътрешно чувство ", че убийството скоро ще бъде разплетено. И добави " Един стрелец, едно оръжие ". 

В последна сметка нищо не пречи този корсар да е на заплата я в „ Осемте джуджета ”, я в клуб „ SS ”. Защото от интервютата, които дават магистрати и пострадали, явно много народ е бил там на трудов контракт. От Семейството може да са му дали финален модел айфон да следи новините, с цел да не изпусне някой значим в мейл листата със заканите. 

„ Пиратската ” скица издиша леко в частта със старите закани, тъй като Владислава Цариградска за първи път оповестява за получени опасност още през 2020 година пред Висш съдебен съвет. Но евентуално и тук ще бъдат открито някакво комфортно пояснение.

Разбира се, поради сериозността на оповестените обстоятелства от разнообразни източници  - съдии, прокурори, бизнесмени, юристи, би трябвало да чакаме по- съответна реакция от страна на страната към евентуално най- огромната  корупционна скица, разкривана в България от началото на прехода. Вместо това обаче, отношението към обществото е като към пациенти от лечебното заведение на „ 4-ти километър ”. 

Освен това, в случай че този Червен корсар фактически е виновен за серията закани към магистрати и политици, Министерство на вътрешните работи би трябвало да се погрижи за него и да резервира самоличността му в загадка, до момента в който не бъде разпитан и осъден. Защото, както е известно, най- положителният корсар е мъртвият корсар. А до момента в който го търсят могат да прекръстят Групово дело БОП на Главна дирекция за битка с проведеното пиратство. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР