Живеем в ера, в която все повече знаменитости споделят за

...
Живеем в ера, в която все повече знаменитости споделят за
Коментари Харесай

От раздялата с Джъстин до трансплантацията: Селена Гомес с нов документален филм за живота ѝ!

Живеем в епоха, в която от ден на ден звезди споделят за проблемите си намерено и без задръжки. Всички почитатели на Селена Гомес ще могат да надникнат в най-съкровените алтернативи на звездата на 4-ти ноември, когато излиза документалният филм Selena Gomez: My Mind & Me.

Проектът, който ще бъде разполагаем за стрийминг по Apple TV, наблюдава последните шест години от живота на Селена. Това е интервал, който обгръща редица повратни моменти в историята на звездата – от трансплантацията на бъбрек, на тя която се подлага през 2017, до раздялата ѝ с Джъстин Бийбър през 2018. Фенове се надяват филмът да даде и изясненост по отношение на борбата на Селена с заболяването лупус – автоимунно заболяване, увреждащо вътрешните органи на човек.

Виж още: ТЕСТ: Отговори на тези въпроси и разбери живял ли си в антична Елада

30-годишната певица и актриса е под светлината на прожекторите още от тийнейджърка (пробивът ѝ в Холивуд идва с роля в сериала „ Магьосниците от Уейвърли Плейс “ по Disney Channel, когато е на 14), а житейският ѝ път е надалеч от безконтролен. 

Заглавието на лентата – My Mind & Me („ Умът ми и аз “  – бел. прев.) допуска, че главен фокус на филмът ще бъде менталното здраве на звездата. През годините Селена постоянно е споделяла за опита си с депресията и тревожното разстройство, като в изявление от 2018 за Vanity Fair отсича, че „ не има вяра, че в миналото ще се почувства изцяло естествена. “

По-рано този месец Apple TV пуснаха 30-секунден тийзър за документалния филм, включващ голям брой фрагменти на плачещата Селена. В филмовия откъс на екран се изписват думите „ всеки мирис разкрива нещо ново “ (от англ. – every breath a breakthrough). Какво тъкмо ще ни разкрие лентата за турбулентната орис на звездата, следва да разберем.

Изображение: https://www.instagram.com/selenagomez/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР