Живеем в доста интересни, динамични и непредвидими времена. Пандемията от

...
Живеем в доста интересни, динамични и непредвидими времена. Пандемията от
Коментари Харесай

Защо сега е модерно жените да ходят без сутиен?

Живеем в много забавни, динамични и непредвидими времена. Пандемията от ковид, локдауните и самоизолирането потвърдиха, че всевъзможни проекти, които имаме може да се преобърнат за момент. Не единствено това – COVID-19 засегна всеки аспект от всекидневието ни. Дори и модата. В това е уверена и американската фешън стилистка Пета Тод, написа jenata.blitz.bg.

Тя бе безапелационна, че в този момент най-модерното и настоящо нещо е дамите да вървят без сутиен и на независимост да развяват гръд. Причината за това – шокиращо или не, само че се оказа и коронавирусът.

„ Да не носите сутиен е нещо, което носи доста изгоди “, безапелационна е Пета Тод.

Модният стилист призна, че е трансформирала отношението си към сутиена по време на карантината.

„ По време на режима на самоизолация доста дами, в това число телевизионната водеща Аманда Холдън, супермоделът Бела Хадид, певиците Майли Сайръс и Дуа Липа, стопираха да носят гореспоменатото долни дрехи.

Избягването на носенето на сутиени дава на дамите чувство за независимост и комфорт и въобще не въздейства на твърдостта на гърдите и увисването им “, уверена е Пета Тод.

„ Имаше време, когато не бих се осмелила да изляза без долни дрехи - опасявах се от нежеланото внимание и погледите върху свободните ми гърди. Сега излизам на всички места без сутиен и даже не мисля за такива неща и не се тормозя.

Ползите от това дамите да не носят сутиен са доста. Призовавам всяка дама да тества това чувство и отвън дома и няма да съжалява “, заключи стилният стилист.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР