Живеем в безпрецедентни времена във всяко отношение, но най-вече по

...
Живеем в безпрецедентни времена във всяко отношение, но най-вече по
Коментари Харесай

Филъри, силикон и ботокс: Известните българки с разкрасителни процедури

Живеем в невиждани времена във всяко отношение, само че най-много във връзка с разкрасителните процедури. Красотата постоянно е била мечтана, само че в предишното постиганeто ѝ не е било толкоз елементарно. В наши дни съществуват всевъзможни пластични интервенции и ред други разкрасителни корекции и процедури, посредством които да подобрите външния си тип. 

Медицината е напреднала до невероятни висоти, само че от време на време има хора, които прекаляват с подобренията и се обезличават. Филъри, силикон и ботокс – все неща, които са налични за всеки, който има малко непотребни средства и време. В неотдавнашен материал на " Уолстрийт Джърнъл " стана ясно, че хората би трябвало да изчакват от две до три седмици след слагане на филъри, в случай че са решили и да се имунизират против Covid-19. Това съобщи Грегъри Греко, шеф на Американското сдружение на пластичните хирурзи (най-голямата профилирана организация по пластична хирургия в света). 

" Хората би трябвало да изчакат от две до три седмици сред филърите и имунизацията против Covid-19, с цел да избегнат риск от отичане в областите, където са били инжектирани с филъри за лице " споделя Грегъри Греко. Той обаче предизвиква пациентите да отсрочат слагането на филъри и други сходни, само че да не забавят имунизацията.

Ето за какво съветваме всички плеймейтки, моделки и инфлуенсърки да имат поради тази информация, в случай че са решили да се имунизират. Най-добре се посъветвайте първо със експертите, а по-късно си освежавайте лицата. Ето и кои известни българки са се подлагали на едни или други разкрасителни лицеви процедури (без да броим ринопластиките).

Барбито Андреа

Бургазлийката се старае да стане международна звезда, само че не с разум, естествена хубост или гений, а с корекциите по лицето и тялото си. Е, очевидно има хора, които нямат проблеми да инжектират всевъзможни вещества в лицето на Андреа, която има фикс идея по размерите.

Деси Фотосесията

Плеймейтката е друга нашенка, която има усъвършенствания по лицето си. Корекциите са повече от явни и не е нужно да сте експерт, с цел да различите естествени от поправени устни. Деси не крие, че има усъвършенствания, които не са лимитирани единствено до хиалурон.

Виж още: „ От първи стартирам да упражнявам “: 5 профила, които да следвате за фитнес мотивация през 2022г. 

Джулиана Гани

Джулката е известна със своята фикс идея по хубост. Преди празниците тя опъна лицето си с нова порция филъри, а за процедурата се похвали сама в Instagram. Е, не е доста за хвалене това, само че евентуално аудиторията на инфлуенсърката търси и желае това наличие от нея.

Моника Валериева

Гаджето на Меди преди време съобщи в Instagram, че филъри не би си поставила, само че има ботокс в челото и силикон в устните. Моника не харесва филърите, тъй като правели лицето кръгло.

Ивон и Дениз

Щерките на Анелия и Лияна са още много млади, само че и двете имат устни, които не са подарък от природата. Момичетата не са коментирали корекциите, като изключим ринопластиката на Дениз, за която тя не крие.

Виж още: Анита на Рачков се щракна в компанията на различен прочут и доста секси мъж

Изображение: https://www.instagram.com/monikaavalerieva/, https://www.instagram.com/desi_dimitrov/, https://www.instagram.com/deniz_yoz/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР