Жителка на Мездра изказа благодарността си за професионализма на старши

...
Жителка на Мездра изказа благодарността си за професионализма на старши
Коментари Харесай

Жена от Мездра похвали врачанската полиция пред вътрешния министър

Жителка на Мездра изрече благодарността си за професионализма на старши комисар Янко Янколов - шеф на ОД Министерство на вътрешните работи Враца и чиновници от ОД Министерство на вътрешните работи Враца, които откриват 71-годишната й майка, която била в неопределеност откакто попаднала в скица на телефонни измамници.
На 26 ноември 2018г., старата жена била принудена от незнайни лица да изтегли 6 хиляди лв. от банка, като от самото начало била инструктирана по телефона от измамниците, които я насочили към Ловеч, където трябвало да съобщи парите. Близките на дамата се обърнали за подпомагане към шефа на ОД Министерство на вътрешните работи Враца, който основал нужната организация за разкриване на дамата. Полицейските чиновници подхванали следене и открили местонахождението й първо във Враца, а по-късно и в Ловеч, където тя се настанила в хотел. След намесата на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, дамата е открита в хотела в положително положение, а измамата е била предотвратена.
В писмото си до министъра на вътрешните работи, дъщерята на излъганата стара жена изрича признателност към старши комисар Янко Янколов за извънредно способената и професионална реакция от негова страна, на подадения сигнал за помощ.
В писмото са изтъкнати и заслугите, и се изрича признателност на чиновници от районно управление (на МВР) Мездра и ОД Министерство на вътрешните работи Ловеч.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР