Жителка на английския окръг Съмърсет решила да почисти къщата и

...
Жителка на английския окръг Съмърсет решила да почисти къщата и
Коментари Харесай

Снаха реши да се отърве от боклуците на свекърва си и откри нещо, което я остави безмълвна

Жителка на британския окръг Съмърсет решила да почисти къщата и да се отърве от старите неща, които свекърва й оставила. Ненужния отпадък тя събрала в една кутия и го занесла на антиквара Гарет Вусу, с цел да оцени цената им, написа в. " Метро ", представен от Блиц.

Тя разчитала на дребна сума, която да изпрати за щедрост. Но измежду всички тези неща антикварите открили две кутии Cartier, в които имало диамантен пръстен и сапфир.
 
 Фото: Metro
" Веднага забелязах кутиите на Картие, само че постоянно не постоянно има украшения. Когато видях тези пръстени, бях изумен от тяхната необичайност. Те са остарели и костват цяло положение ", споделя антикварят.

За да е сигурен в автентичността на неповторимите пръстени, Гарет се обърнал към бижутерите, които също като него били изумени от находката. Оценителите потвърдиха достоверността на пръстените от бижутерската къща Cartier: една с елмаз с тегло четири карата, а другата със сапфир.
 

 

 
 Фото: Metro
 

Жената останала безмълвна от неочакваните вести, само че въпреки всичко се съгласила, че Wasp би трябвало да ги продаде на търг. За пръстена с елмаз тя получила 60 000 $, а за сапфирения артикул - 40 000 $.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР