Жителка на американския град Харъдсбърг, щата Кентъки, се омъжи за

...
Жителка на американския град Харъдсбърг, щата Кентъки, се омъжи за
Коментари Харесай

Жена се разведе със съпруга си и се омъжи за...

Жителка на американския град Харъдсбърг, щата Кентъки, се омъжи за бащата на някогашния си брачен партньор и описа историята на връзката им пред Daily Mail, представен от Actualno.com.

Ерика Куигъл се омъжила за по-големия брат на учебния си другар, Джъстин, когато е била на 19 година Приятелят ѝ бил 27 години. Две години по-късно им се родил наследник, само че скоро по-късно фамилните връзки се влошили. Джъстин бил домошар, обичал да си стои у дома и му стигал уюта на фамилното огнище. Съпругата му обаче градяла кариера, мечтаела да пътува и взела участие във всички публични действия и мероприятия. Например ходила на автомобилни надпревари, които провел свекърът ѝ Джеф. При това се обличала в стила pin-up. Този жанр подчертавал хубостта и женствеността на женското тяло, при него наложителен детайл били облеклата с ярки цветове. Така свекърът и снахата разбрали, че имали общи ползи и последователно се сближили. Скоро Ерика почнала да споделя на свекъра си за брачните си проблеми.

След известно време тя решила да се разведе със брачна половинка и се преместила със сина си при родителите си. Скоро обаче Ерика осъзнала, че изпитва усеща към Джеф, а по-късно научила, че това е взаимно. Тя разискала това с някогашния си брачен партньор и той отвърнал, че няма да се намесва в техните връзки.

След края на развода Ерика се преместила при Джеф. Скоро двойката узаконила връзката си, а им се родила и щерка. Ерика твърди, че продължава да поддържа връзка с някогашния си брачен партньор и дружно да отглеждат сина си. Тя акцентира, че нейният разказ с Джеф е почнал, откакто тя твърдо е решила да се раздели с някогашния си брачен партньор и връзката ѝ със свекъра ѝ не е повода за развода.

Американката също по този начин добави, че огромната разлика във възрастта не попречила на връзката им: те минали под венчило, когато Ерика била на 29 година, а Джеф на 58 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР