Жителите в северната част на Куинсланд (Queensland), Австралия, започнаха да

...
Жителите в северната част на Куинсланд (Queensland), Австралия, започнаха да
Коментари Харесай

Каква е причината за смъртта на напълно здрави кенгурута?

Жителите в северната част на Куинсланд (Queensland), Австралия, започнаха да откриват мъртви кенгурута Валаби (Wallaby). За това написа също The New York Times.

 Валаби
Валаби Първо, на Тринитай Бийч (), природозащитничката Шей Аджер открива осем мъртви възрастни кенгурута дружно с техните бебета (). Няколко дни по-късно, мъртви кенгурута са открити на още четири места. Броят им се е нараснал на 21.

 k1 2 - Каква е повода за гибелта на изцяло здрави кенгурута?
След няколко дни, броят на откритите мъртви животни нараства на 45 и явно, тези числа не са дефинитивни. Всички кенгурута са открити в една и съща зона.Причината за гибелта им към момента е мистерия. Те не са били простреляни и по телата им не са открити рани, или пострадвания.Четете още: Болест, която трансформира елени в зомбита, може да стартира да заразява хората Единствената улика е версията за отравяне. Едно кенгуру е открито с пяна в устата. Сега Шей Аджер чака резултатите от лабораторното проучване, с цел да удостовери или опровергае тази версия. Според нея, нищо сходно не се е случвало тук преди.


 k3 – Копие - Каква е повода за гибелта на изцяло здрави кенгурута?
Тя споделя: “Всички тези смъртни случаи са доста странни. Много природозащитници от моята група също мислят, че нещо “друго ” се случва тук. ”

 k3 1 - Каква е повода за гибелта на изцяло здрави кенгурута?
Според друга версия, Валабитата са умряли от мощен стрес от обстоятелството, че са били гонени от диви кучета. Но, Аджер счита тази версия за съмнителна и нагласена. Дивите кучета, в случай че гонят кенгурута, постоянно хапят краката им, само че мъртвите Валабита нямат рани от захапване.

 k4 - Каква е повода за гибелта на изцяло здрави кенгурута?
След проучване на труповете на откритите животни, учените не са разкрили следи от фрактури на костите, драскотини, признаци на зараза, пострадвания и други Те били здрави и добре хранени животни.От какво са умрели тези здрави животни? Въпросът остава отворен …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР