Жителите но Пазарджик имаха “честта да видят на живо протестърът-жълтопаветник,

...
Жителите но Пазарджик имаха “честта да видят на живо протестърът-жълтопаветник,
Коментари Харесай

Яхнал лъскав Мерцедес, протестърът-ренегат Тихомир Василев тръгна да краде гласове в Пазарджик


Жителите само че Пазарджик имаха “честта ” да видят онлайн протестърът-жълтопаветник, сменил повече партии даже от Настимир Ананиев. За незапознатите с предизборните метаморфози би трябвало да уточним, че идва тирада за Тихомир Василев, който дълго време се подвизаваше по митинги паралелно с Мая Манолова и самия Ананиев. В последно време неуспелият политик е решил да основе лична партия,  наречена “Български глас ”, вместо да обикаля непознатите обединения. Най-вероятно по този мотив той бе видян в Пазарджик, където се готви да отваря партиен офис и да прибере люспи от Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и част от негласуващите българи.

 



Вместо с същински деятели, наш кореспондент го засече на раздумка с няколко мургави субекта, за които се знае, че провеждат изборния вземане-даване и водят до секциите тумби с роми. Възможно е, несъмнено, срещата да е била от дружеско-семеен темперамент и да няма нищо общо с политиката, т.к. в жилите на Василев също течала “гореща ромска кръв ”, в случай че имаме вяра на положителните му познати.

 



Василев и хора от екипа му са провели редица срещи със знакови хора от района в разнообразни местоположения на града и други обитаеми места в района. Говори се, че се, че задачата е да се реализира сериозна организация и конструкция, която да се бори на идващите избори за локална власт. Според осведомени с делата на Василев не е изключено групировката да взе участие и на предварителните парламентарни избори. Лидерът на “Български глас ” е видян да приказва с хора и структури разочаровани от Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и ИБГ. Вероятно ще се опита да ги притегли към своята партия. Част от тези които са знакови за Пазарджик и с локален престиж и не са съгласни с до момента водените политики от тези обединения. Представителите на Има Такъв Народ в Пазарджик напуснаха Слави още през есента на 2021 година

Източник: http://crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР