Жителите на Враца и региона се събудиха с новината за

...
Жителите на Враца и региона се събудиха с новината за
Коментари Харесай

Момиче на 18 г. скочи в движение от кола и загина край Враца

Жителите на Враца и района се разсъниха с новината за тежък случай по пътя за пещерата " Леденика ". 18-годишно момиче от село Косталево умря в реанимацията на врачанската болница откакто не пристигна в схващане заради тежка черепно-мозъчна контузия. Според информацията от полицията, младата жена e скочила от движеща се кола и e блъснала главата си.

Съгласно следствието, жертвата била на задната лява седалка на лек автомобил " Фолксваген Голф ", който бил ръководен от 19-годишен мъж от същото село. С тях в колата пътували още 18-годишно момче и 14-годишно момиче от Враца. След случая потърпевшата била неотложно превозена до болничното заведение във Враца със същата кола.

Инцидентът станал на пътя към пещерата " Леденика " малко след среднощ. Причините, които предиздвикали момичето да предприеме този съдбовен акт, остават незнайни. Разследващите органи не престават с опитите си да открият събитията към случая. Свидетелите на случая се разпитват, а по случая е формирано и досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР