Жителите на петричкото село Яворница живеят в непрестанен страх и

...
Жителите на петричкото село Яворница живеят в непрестанен страх и
Коментари Харесай

Агресивен бивш борец напада и бие хора на улицата в село край Петрич

Жителите на петричкото село Яворница живеят в непрекъснат боязън и безусловно отбягват да излизат на улицата, защото има заплаха да бъдат н ападнати от нападателен някогашен герой . Потърпевшите от доста и събират подписи, като упорстват институциите да вземат някакви ограничения и да извърнат внимание на случая, оповестява „ NOVA “.

Случаят е сериозен, защото не става дума единствено за закани и вербална експанзия, а за груба физическа разпра от страна на мъжа, който е наедрял и има доста здрава конструкция. Хората настояват, че мъжът страда от душевен проблеми , само че това сега не е доказано от нито една институция.

Местен предприемач споделя, че някогашният герой е нападнал него и служащите му , като се е съблякъл гол до кръста и е повалил четирима души на земята. Така и не е станало ясно какво е предизвикало експанзията му. 

„ Местната власт не си прави работата, никой не го пази, само че има безгрижие “.

Друг гражданин на Яворница, твърди, че е бил съществено обичай от бореца на улицата, който го блъснал юмруци във врата и лицето, след което го съборил на земята и почнал да го рита

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР