Жителите на Обединеното кралство трябва да демонстрират специфична за страната

...
Жителите на Обединеното кралство трябва да демонстрират специфична за страната
Коментари Харесай

Елизабет II се обърна към британците във връзка с коронавируса

Жителите на Обединеното кралство би трябвало да показват " характерна за страната " устойчивост и увереност, съобщи английската кралица Елизабет II в специфичен ефирен адрес по отношение на ковид.

Пълният ефирен адрес ще бъде показан в неделя, до момента в който медиите разгласиха фрагменти от речта на 94-годишната Елизабет II, съобщава ТАСС с позоваване на The Sun и BBC.

Съобщава се, че при записите са спазвани всички защитни ограничения за сигурност - в помещението, в което се е провеждал записа, са били единствено кралицата и операторът в предпазен костюм.

Елизабет II изрази вяра, че „ в бъдеще всички ще се гордеят с това, по какъв начин са дали отговор на предизвикването, пред което сме изправени “. Тя се надява, че потомците „ ще могат да кажат, че това потомство на британците не е било по-слабо от предходните “.

„ Че такива качества на хората като устойчивост, спокойна жизнеутвърждаваща решителност и възприятие за приятелство към момента са присъщи за страната, в която живеем “, сподели тя.

Елизабет II назова настоящето време извънредно мъчно за страната, хората ще се сблъскат с доста болежка и тъга, доста ще се сблъскат с финансови усложнения.

Освен коледни осъществявания, английските монарси рядко вършат телевизионни обращения. Преди Елизабет II направи това през 2002 година след гибелта на кралицата майка, през 1997 година преди погребението на принцеса Даяна, а също и през 1991 година по време на войната в Персийския залив. Освен това през 2012 година тя се обърна към хората по време на празнуваната 60-годишнина от встъпването на трона.

 

Поглед.инфо

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР