Жителите на Ивайловград избират най-работещите кметове, общински съветници и депутати

...
Жителите на Ивайловград избират най-работещите кметове, общински съветници и депутати
Коментари Харесай

Цветанов: Жителите на Ивайловград избират най-работещите кметове, общински съветници и депутати

Жителите на Ивайловград избират най-работещите кметове, общински съветници и депутати и всички те нито за момент не са спирали да работят за града. В Ивайловград програмата за енергийна успеваемост е разгърната оптимално и хиляди хора към този момент усещат нейните преимущества. Във всички санирани жилища разноските падат на 50%. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на Националния избирателен щаб на партията Цветан Цветанов по време на среща с поданици на Ивайловград, която се организира в читалище „ Пробуда “. Заедно с Цветанов бяха регионалният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, националният представител Евгения Ангелова, кметът на общината Диана Овчарова и ръководителят на Общински съвет-Ивайловград Дарина Зафирова.

„ Нуждаем се от поддръжка, с цел да продължат сполучливите ни политики. Нашите съперници не оферират опция, те се пробват да опорочат нашата работа “, добави Цветанов и подсети, че главният приоритет на държавното управление на Бойко Борисов е образованието. „ Свърши се доста работа в бранш „ обучение “, а в края на мандата на кабинета през 2021 година учителските хонорари ще бъдат двойно увеличени, а просветителната инфраструктура ще бъде изцяло осъвременена. Всичко това ще коства на бюджета до края на мандата 1, 380 милиарда лева Това обаче няма да усили недостига “, изясни той.

Цветанов посочи значимостта на изборите на 26 май. „ Благодарение на нашите евродепутати България ще получи 18 милиарда евро европейски средства в интервала 2021 – 2027 година С други думи - 4 милиарда евро повече от досегашния европейски бюджет. Нека не се поддаваме на провокациите на съперниците ни “, прикани зам.-председателят на ГЕРБ.

Областният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев благодари на хората от Ивайловград да доверието и изиска тяхната поддръжка за евроизборите. „ Защото нашият глас се чува в Европа и показателно за това е сполучливото европредседателство и резултатите от него. А Ивайловград е община – образец за сполучливо ръководство и съвременни практики. Затова и нашето държавно управление поддържа работещите и можещите кметове като Диана Овчарова “, показа Добрев.

По време на срещата със симпатизанти кметът на Ивайловград Диана Овчарова означи, че въпреки и към момента да не е почнала предизборната акция – съперниците на ГЕРБ започнаха да изливат в общественото пространство компромати. Тя заяви, че с разпореждане на Министерски съвет през декември 2018 година на община Ивайловград бяха отпуснати 1 075 821 лева за реорганизация и рехабилитация на ул. "Възрожденска ", ул. "Асен Златаров ", ул. "Орфей ", ул. "Иван Вазов ". Пред всички присъстващи кметът призна, че персонално Цветан Цветанов е съдействал за реализирането на тези поправки и на неговата поддръжка през днешния ден Ивайловград дължи обновената си инфраструктура.

„ Ивайловград има едно скъпо завещание от римско време - това е Вила Армира. Когато аз станах кмет на общината, тук беше единствено руини и плевели. Сега Вила Армира е народен туристически обект, с който се гордеем. Казвам това, тъй като ръководството на нашите съперници се характеризира доста тъкмо с този образец “, заяви Диана Овчарова след визитата на Вила Армира, на което я придружи и Цветан Цветанов.
3
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР