Жителите на италианската провинция Ферара в региона Емилия-Романа може да

...
Жителите на италианската провинция Ферара в региона Емилия-Романа може да
Коментари Харесай

Жители на италианска провинция с имунитет към коронавируса

Жителите на италианската провинция Ферара в района Емилия-Романа може да са ваксинирани против новия вид ковид. Това заяви локалният вестник „ La Nuova Ferrara ”, базирайки се на данни за броя на инфектираните в провинцията хора и изказването на комисаря по гражданска отбрана в района Серхио Вентури.

„ Ако погледнете случаите в провинция Ферара, можете да видите, че има няколко случая в столицата, само че всички останали са регистрирани основно на границата с Болоня. По-голямата част от провинцията е избавена от ковид “, съобщи комисар Вентури, написа БГНЕС.

Според вестника, във Ферара от началото на епидемията единствено 307 души са се заразили с ковид. В същото време районът Емилия-Романа, в чийто лимити влиза дребната провинция е на второ място в Италия по брой на инфектираните.

Според изданието Вентури е предположил, че въпреки аргументите за това събитие към момента да не са ясни, евентуално имунитетът против ковид измежду локалните поданици може да бъде обвързван с талъсамията (наследствено заболяване на кръвта) или маларията, публикувани в провинцията. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР