Жителите на индийския щат Асам линчували мъже, които били обвинени

...
Жителите на индийския щат Асам линчували мъже, които били обвинени
Коментари Харесай

Разярена тълпа линчува брутално двама мъже, погрешно обвинени в отвличане на деца

Жителите на индийския щат Асам линчували мъже, които били упрекнати в похищение на деца поради доста публикувано в мрежата видео. Нилотпал Дас и Абиджит Нат се пробвали да схванат от локалните поданици по какъв начин да стигнат до пътя, само че те ги взели за нарушители и ги пребили до гибел, оповестява " Дейли мейл ", представен от Блиц.

``
реклама

Видеоклипът за отвличането на деца от мотоциклетисти бе публикуван в WhatsApp. Жителите на индийското село помислили Нилопал и Абиджит за героите на видеото и почнали да ги бият. На фрагментите може да се чуе по какъв начин мъжете умоляват да не ги убиват и отхвърлят своята виновност по отношение на такова закононарушение, само че нападателите пренебрегват думите им.



Пристигналите на мястото служители на реда незабавно изпратили потърпевшите в болница, само че те умряли по пътя. По обвиняване в убийството на мъжете бяха задържани 16 локални поданици. Това не е първият случай на линчуване на почтени хора заради видеоклипове в WhatsApp - през предишния месец още шестима души са убити по същия метод.



Видеоклипът, поради който са били убити Нилопала Дас и Абиджит Ната, е изрязана обществена реклама от Пакистан за отвличането на деца. По този метод мъжете бяха убити за неизвършено от тях закононарушение.

Видеото можете да гледате ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР