Жители на Българово блокираха за час възлово кръстовище за АМ

...
Жители на Българово блокираха за час възлово кръстовище за АМ
Коментари Харесай

Протестиращи от Българово блокираха за час кръстовище за АМ „Тракия“

Жители на Българово блокираха за час основно кръстовище за Автомагистрала „ Тракия “. Те упорстваха за незабавен ремонт на инфраструктурата, създаване на пречиствателна станция и канализация .

Негов уредник още веднъж е сдружението „ Бъди безсънен “, което е основано за да пази ползите и правата на жителите на Българово.

Преди митинга пред Искра.бг зам.-председателят на „ Бъди безсънен “ Тодорка Стоянова заяви, че след първите два митинга ръководещите на Общината са поискали от недоволните жители да им. Те са го създали публично.

Протестът на хората е предизвикан от неналичието на развиване на града , който е единствено на 20 км от Бургас. Жителите споделят, че няма нито една напълно асфалтирана улица, канализацията е отчасти построена, няма детски площадки. От непрекъснатия трафик на камиони въздухът е мощно нечист .

Това е трети следващ митинг, само че недоволството на местите поданици пораства , тъй като вместо обещаните поправки са осъществени единствено кърпежи.

От самото съдружие подчертаха, че няма да спрат с демонстрациите , до момента в който настояванията им не бъдат изпълнени, тъй като обстановката в града е сериозна и изисква бързи и съответни ограничения .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР