Жител на София остана втрещен от поведението на шофьор. Водач

...
Жител на София остана втрещен от поведението на шофьор. Водач
Коментари Харесай

Шофьор влезе в насрешното по еднопосочна улица, отказа да се премести СНИМКИ

Жител на София остана слисан от държанието на водач. Водач на автомобил с марка „ Фолксваген Голф “ е навлязъл в насрещното на еднопосочна улица. След забележка от мъж и макар, че е в нарушаване, той отказал да се реалокира. Случката е от улица „ Боянски водопад “. Тя е обозначена със знак, само че по думите на нарушителя – живеел там от дълги години. Това пояснение предизвика и мнения в обществената мрежа.

„ Кара в насрещното. Спира и идва да ми споделя да се дръпна да минел, да не сме си разваляли деня. Заявих, че няма да се местя, а да си даде обратно и да мине през прилежащата улица, както му споделят знаците. Живеел от 10-15 години там, да не съм се обяснявал, нямало да помръдне и щял да седи през целия ден. Извадих телефона, снимах го. Поседя 1 мин като чу, че крещя КАТ, ме заобиколи и продължи в насрещното, “ написа Владимир Е.

Заради случката други коли са били принудени да изчакат намясто.

„ Хем е отговорен, хем наглее… това не мога да го схвана, “ написа мъж.

„ Живее там от 10 години и към този момент не е селяндур, “ майтапи се различен.

„ Е, вие не знаете ли, че има " закон за живеенето ", съгласно който, в случай че си живял някъде над 10г, то мястото за прекъсване пред блока ти е обезпечено, а посоките на прилежащите до блока улици - не важат, “ пишат иронично под фрагментите.

„ За жал във всеки квартал с еднопосочни улици е по този начин! “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР