Жител на американския щат Мисури лежа 3 години в затвора

...
Жител на американския щат Мисури лежа 3 години в затвора
Коментари Харесай

Мъж лежа в затвора за убийство, което не е извършил и стана милионер

Жител на американския щат Мисури лежа 3 години в пандиза за ликвидиране на жена, което не е направил, написа „ Дейли мейл”.

През 2011 година Ръсел Фариа е задържан и упрекнат в убийството на болна от рак жена на име Бетси. Жертвата е открита в дома си с 55 рани от нож по тялото. През 2013 година делото е преразгледано и Фариа излиза на независимост.

Мъжът обаче завежда дело против шерифството на окръг Линкълн. Той упреква локалните управляващи в неоснователен арест при липса на съществени доказателства.



В понеделник, 30 март съдът удовлетвори желае му и мъжът получи отплата в размер на 2 млн. $.

Фариа допуска, че същинският палач е позната на жертвата на име Памела Хъп. От 2016 година тя излежава доживотна присъда без право на предварително освобождение за убийството на 33-годишния неработоспособен Луис Гъмпенбергер.

Хъп е последният човек, видял Бетси жива и е бенефициент на застраховката й живот в размер на 150 000 $, направена дни преди убийството.



През август 2016 година тя инсценира отвличането си, с цел да отвлече вниманието от себе си при повторното следствие на закононарушението. Тя позвънила в полицията и съобщила, че Гъмпенбергер я е отвлякъл, заплашвайки я с оръжие. По време на диалога тя застреляла инвалида.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР