Жестоко убийство във Велинград е станало късно тази нощ. Общинската

...
Жестоко убийство във Велинград е станало късно тази нощ. Общинската
Коментари Харесай

Убийство във Велинград: Удушиха общинската съветничка Екатерина Каферинова

Жестоко ликвидиране във Велинград е станало късно тази нощ. Общинската съветничка Екатерина Каферинова е била удушена в дома си. За закононарушението на 112 е съобщил самият палач Минчо Столарски. Той е брат на хотелиера и някогашен ръководител на Асоциацията на превозвачите Миролюб Столарски, потвърдиха от Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
По непосредствена към този момент информация става въпрос за неизяснени финансови връзки.  Твърди се, че Каферинова е подавала сигнали в полицията, поради закани от страна на Минчо Столарски.  

Припомняме, че това не е първото посягане над най-дългогодишния общински консултант във Велинград. Преди 5 години Екатерина Каферинова беше нападната и бита от двама мъже с маски.

На излизане от сесията на общинския съвет, се отправила към персоналния ѝ автомобил, паркиран в дребна улица. Там я атакуват в тил маскираните похитители, които ѝ нанесли голям брой удари в главата.

Над 25 години Екатерина Каферинова бе общински консултант във Велинград. Тя бе част от Български земеделски народен съюз. А още в зората на демокрацията и един от водачите и лицата на Съюз на демократичните сили и земеделците във курортната община, като в последно време имала близки контакти с " Продължаваме промяната ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР