Жестокият убиец от Айтос Теньо Енчев заяви в съдебната зала,

...
Жестокият убиец от Айтос Теньо Енчев заяви в съдебната зала,
Коментари Харесай

Жестокият убиец на 19-годишната Ивета от Айтос проговори в съда, ето какви са първите думи на Теньо

Жестокият палач от Айтос Теньо Енчев съобщи в правосъдната зала, че не заслужава да бъде на независимост, откакто умъртви от пердах преди дни обичаната си Ивета, написа " Флагман ". Многократно осъжданият Теньо изплака пред Окръжния съд, че към момента не може да си елементарни за случката.

" Меко казано е, че скърбя, тъй като това беше човек, който доста обичах. Всичко стана след един фамилен скандал. Искам да остана в ареста! ", изплака 27-годишният айтозлия, чиято първа присъда е още преди да навърши пълноправие.

Неговият юрист опита да изкара рецидивиста жертва на прехода, като той надали не посочил, че желае да се поправи с опита да сътвори семейство, който обаче приключи трагично в събота вечерта. Тогава пред очите на невръстното им дете побеснелият Теньо смаза с юмруци и ритници приятелката си Ивета. 19-годишната госпожица умря след няколко часа мъка в болничното заведение след тежка черепно-мозъчна контузия.

Окръжният прокурор Елгина Чалъмова разкри, че макар началната фаза на следствието, към този момент са събрани задоволително доказателства, че точно Теньо е причинител на бруталното ликвидиране. Това се доказвало и от разпитите на свидетелките Станка и Магдалена Стоянови, които също живеят в къщата на ужасите и са чували постоянно свадите сред младата госпожица. Показания по случая е дала и бабата на Теньо Димитринка Георгиева, която е първата, пристигнала на мястото и заварила обезобразената Ивета в локва кръв.

Прокурорът категорично акцентира, че в случай че бъде пуснат с по-лека мярка, Теньо може да се укрие, защото го грози доживотна присъда.

Той е неведнъж осъждан, лежал е 6 години в пандиза, като е пуснат на независимост през април 2016 година Малко по-късно се преместил дружно с Ивета в фамилната къща в Айтос.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР