Жестоката катастрофа стана на 24 декември 2017 г. Във фаталния

...
Жестоката катастрофа стана на 24 декември 2017 г. Във фаталния
Коментари Харесай

Последна Информация: 15 Години Затвор За Борислав, Който Уби Кметицата На Кричим И Семейството Й

Жестоката злополука стана на 24 декември 2017 година Във съдбовния ден фамилията на 37-годишната Нурджан се прибирало от покупки в Пловдив. Отишли да си купят огромен тв приемник. Пътували с БМВ, карано от 46-годишния Ерол. Точно на разклона до село Йоаким Груево против тях се задал дребен товарен камион, ръководен от 31-годишния тогава Борислав Писачев. Според следствието точно водачът на камиона е навлязъл в насрещната лента и е провокирал преден конфликт.

От удара 15-годишната щерка на зам.-кметицата - Шенай изхвърчала от БМВ-то. Братчето й - 6-годишният Джем, и Нурджан Ристемова също починали на място. Бащата Ерол умря три седмици по-късно в пловдивска болница.

Назначената правосъдна токсикологична експертиза потвърди, че Писачев е седнал зад кормилото след приложимост на амфетамин и кокаин. В правосъдната зала стана ясно, че той е имал 28 предходни нарушавания на Закона за придвижване по пътищата, като му са формирани 15 акта и 13 фиша. Преди жестоката злополука със зам.-кметицата, младият мъж е предизвикал и друга с огромни материални вреди.

" Виновен съм, да можех да върна времето обратно ", сподели в последната си дума пред магистратите Борислав Писачев.

Присъдата предстои на митинг и обжалване в 15-дневен период пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР