Жестока вражда се вихри между две от топимената на bTV

...
Жестока вражда се вихри между две от топимената на bTV
Коментари Харесай

Скандал в bTV: Юксел Кадриев отива в Нова телевизия?

Жестока омраза се вихри сред две от топимената на bTV – Юксел Кадриев и Антон Хекимян. Поредният удар на арменеца против по-възрастния му сътрудник бе унижението в нощта на изборите, на което го подложи. Бдителни фенове видяха, че само Кадриев не бе почетен с достойнството да взе участие в живите предизборни студиа, за разлика от надалеч по-младите му сътрудници Лиляна Боянова и Иван Георгиев, които бяха на първа линия в изключителното предаване. Юксел тежко приел пренебрежението от страна на своя началник Хекимян, който за следващ път го подценил като експерт. Той считал, че е доста по-опитен от публицистите, на които арменецът залагал и толерирал, и персоналното отношение на шефа му към него било повода да не може да се развива кариерно, твърди вестник " Ретро ".

Служители на малкия екран разкриват, че в нюзрума на bTV Хекимян и Кадриев се разминавали като призраци. Почти не си говорели и избягвали всевъзможни персонални срещи. Обстановката била извънредно тягостна и всеки миг сътрудниците им очаквали Юксел да избухне и да хвърли молба за овакантяване на бюрото на новоизлюпения си шеф. 49-годишният тв водещ от Оряхово не можел към момента да се помири, че го командвал юноша, който решавал каква да бъде заплатата му, налагал му санкции за всеки гаф и усложнение на езика в ефир и също така просперирал доста по-бързо в малкия екран от самия него.

Не е загадка, че нито едно от управленията на медията, които се сменят от ден до пладне, до момента не е оценило качествата на Кадриев и той е може би единственият от „ старите фрагменти “ на bTV, който в никакъв случай не е водил свое лично предаване. Юксел е отпред на новините близо 20 години и продължава да бъде третиран като новобранец в нюзрума, разясняват негови сътрудници.

Те не са напълно наясно каква е повода за обтегнатите им връзки с Хекимян, само че подозират, че става въпрос за конспирация по-скоро в персонален проект, в сравнение с обвързвана с работата. Повишението на арменеца единствено затвърдило неприятните им и без друго връзки. Доказателство, че двамата не се дишат, е, че не са другари в нито една от обществените мрежи, въпреки да работят от толкоз години в еднакъв екип.

На неотдавнашното грандиозно празненство по случай откриването на новия ефирен сезон Кадриев и Хекимян още веднъж спазвали отдалеченост и даже не си споделили „ наздраве “. Досега тв водещият е устоявал на всичките изкушаващи предложения да премине в тима на конкуренцията, само че в случай че абсурдът им с началника му продължавал да ескалира, можело и да се поколебае дали да не напусне борда и да премине в екипа на друга медия. Така преди време направи тогавашната му екранна партньорка Ани Салич. Освен това не е загадка, че Юксел е непосредствен не с кого да е от всичките си сътрудници, а с Ники Дойнов, който е измежду остриетата на конкурентната NOVA.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР