Жестока конкуренция между двете водещи телевизии - bTV и Нова,

...
Жестока конкуренция между двете водещи телевизии - bTV и Нова,
Коментари Харесай

Челен сблъсък на bTV и Нова. Виктор Николаев в шок

Жестока конкуренция сред двете водещи малките екрани - bTV и Нова, се развихри тази заран във Велинград. Медиите влязоха в преден конфликт в опита си първи да дадат дума на околните на 25-годипната родилка без болести, която умря в локалната болница, съобщи БЛИЦ.

В живото включване на Нова телевизия пред камерите застана шефът на болничното заведение доктор Данчо Гурдев. Той в детайли изясни по какъв начин се е стигнало до нещастието.
-->
Междувременно на мястото пристигнаха и близки на младата жена. Репортерката на Нова реши да потърси и тяхната позиция, само че колежката й от bTV към този момент ги им задаваше въпроси.

„ Нищо не разказвай, един по един ще говорите, ела до жена си ”, скастри един от почернените родственици дама в алено яке, придърпвайки го към камерата на bTV.

„ То бива безсрамие, но... ”, добави възмутено тя.

„ Тук отново има конкуренция сред двете малките екрани. Ако желаете, сътрудници, да изчакаме малко, с цел да можем да проведем естествен диалог ”, сподели репортерката на Нова.

„ Да оставим сътрудниците да разнищят с нещастието на околните, както считат за най-добре ”, сподели водещият на утринния блок Виктор Николаев, прекъсвайки директното включване от Велинград.

В последна сметка, до ново включване не се стигна и водещият мина към идната гореща тематика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР