Жесток скандал се разрази в пленарна зала след приемането на

...
Жесток скандал се разрази в пленарна зала след приемането на
Коментари Харесай

Георг Георгиев към Рашков: Наздраве, седите на една маса с мафията

Жесток скандал се развихри в пленарна зала след приемането на отчета за „ Джемкорп “. В процедура по метода на водене, депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев дефинира меморандума като образец за корупционно скица и изиска от „ имотния, комунистически следовател “ Бойко Рашков да излезе и да каже, за какво е бил чадър на ръководството на Кирил Петков и Асен Василев.

В типичния си жанр Рашков отговори, че в случай че зависи от него част от депутатите освен ще бъдат изгонени от пленарна зала, само че и от Народното събрание.

„ Никога не съм бил чадър на който и да било. Като не съм бил чадър на никой скърбя, че нямах време да бъда още по-голяма градушка против ваши водач от ГЕРБ “, съобщи някогашният вътрешен министър.

В отговор Георг Георгиев напомни предишното на Рашков: Целували сте ръка на тези, които споделиха „ танковете да дойдат “, на тези които унищожиха страната. Наздраве, пиинете си Рашков “. Георгиев добави, че някогашният силов министър на Политическа партия е комунистически, червен следовател и напомни фотоси на които седи на една маса с мафията.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР