Жесток скандал с бащата на Димитър Бербатов - Иван Бербатов,

...
Жесток скандал с бащата на Димитър Бербатов - Иван Бербатов,
Коментари Харесай

Леш: Бащата на Димитър Бербатов в пандиза, заради групов с*кс с нимфоманка! (шокиращи подробности + СНИМКИ)

Жесток скандал с бащата на Димитър Бербатов - Иван Бербатов, разбуни духовете в мрежата. Мнозина не знаят съвсем нищо за родителя на Бербо, който е разведен с майка му - Маргарита Бербатова от доста години. Иван има двама сина от Маргарита - Бербо и по-малкият му брат Асен.

Точно сега, в който Маргарита е бременна и носи в корема си Асен, а Митко е едвам на две годинки, баща му " къса синджира " и то по този начин, че се озовава за повече от три месеца в пандиза. Стари архиви напомнят случая, който за множеството хора през днешния ден е чужд.

Иван Бербатов по това време е футболист на " Пирин " - Благоевград. Годината е 82-ра, а отборът се популяризира, тъй като съумява да се върне в " А " -групата. Играчите са в възторг, отиват да играят мач във Варна, само че предходната вечер са настанени в хотел на " Златните ". Заедно с тях там летуват и групи от Скандинавия и... става страшното.

Футболистите вземат решение да се отрежат в една от вървежните нощни заведения, където попадат на две засукани и мноого дашни норвежки. Едната се споделя Росалида и е откровена нимфоманка, съчетаваща обаче удоволствието с бизнеса. Момчетата ни я налазват, а тя им предлага милувки против 70 лв. на парче (на човек).

И, ето че, освен един състезател отива в стаята й, а й се изреждат шест индивида - Иван Бербатов е измежду тях. Всичко щяло да мине безпрепятствено, само че другарят му Иван Муларов не могъл да го " вдигне " вечерта и си потърсил " правата " на другата заран.

Да, но онази към този момент изтрезняла и вдигнала подобен скандал, че изкарала, че са я обрали и са я изнасилили. За другото е елементарно да се сетите - всичките ни момчета в кауша и три месеца триене на нарове. Но кой, каквото самичък си направи...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР