Жесток разкол опорочи протеста пред Президентството с искане за моментално

...
Жесток разкол опорочи протеста пред Президентството с искане за моментално
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Цветан Цветанов прецака шествието Радев- Вън

Жесток ерес опорочи митинга пред Президентството с искане за мигновено премахване на Румен Радев от поста и подвеждането му под отговорност за противоконституционни дейности. В дъното на разделянето пък изплува името на тогавашната дясна ръка на Бойко Борисов в ГЕРБ - отлюспения около Апартаментгейт Цветан Цветанов.

Именно Цецо се опита да яхне недоволството на градската десница против прокремълската реторика на президента. Оказа се, че събитието е декларирано в Столична община не от различен, а от правилния сърантик на Цецо - журналиста-богослов Горан Благоев.

Това накара деятелите на Демократична България и " Продължаваме промяната " незабавно да отзоват симпатизантите си, насочили се към митинга, с цел да не стават пионки в сюжета на Цецо. Онези, които не бяха разбрали за разнобоя, се шокираха от наличието на Благоев и други деятели на Републиканци за България.

Репортер на Lupa.bg съобщи, че напрежението сред хората на Цецо Цветанов и неорганизираните жители е достигнало на няколко пъти точката на шупване. Сред събралите се недоволни от Радев пък нашият човек съумя да забележи солидно наличие на обществени персони, клонящи съществено към ГЕРБ в благосклонностите си.

Дали някогашният вътрешен министър се пробва да цепи някогашната си партия по евроатлантическа линия, следва да забележим. Факт е обаче, че през днешния ден Цв. Цв. непосредствено се самопредложи за присъединяване в така наречен " Коалиция на положителните " по Кирил Петков, включваща Политическа партия и Демократична България.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР