Жесток бой с бухалки отнесе вчера сутринта шофьор точно пред

...
Жесток бой с бухалки отнесе вчера сутринта шофьор точно пред
Коментари Харесай

Кошмарен инцидент пред ДАНС! Трима пребиха с бухалки мъж посред бял ден!

Жесток пердах с бухалки отнесе през вчерашния ден сутринта водач тъкмо пред постройката на ДАНС в столицата. Малко по-късно стана ясно, че трима младежи издебнали 43-годишния Станко Памукчиев, до момента в който слиза от автомобила си. Причината за експанзията е връзка сред жертвата и майката на единия нападател.

Новината потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи, представени от „ Телеграф “.Пребитият мъж бил откаран от незабавна помощ, а след обзор медиците обяснили, че е с фрактура на главата и травма на долната челюст.

Мозък на жестоката вендета против Памукчиев бил 21-годишният Васко Асенов, разкриха ченгета. Младежът, който е с досие за дрога и грабежи, бил гневен, че майка му е в интимни връзки с въпросния Станко. Затова и младежът не се бавил доста, а решил да работи. Уговорил двама свои другари и решили да пребият Памукчиев.

Тримата младежи нападнали Станко, до момента в който маркирал автомобила си „ Тойота “ на бул. „ Черни връх “ тъкмо против родното ФБР малко преди 9 ч. Те се нахвърлили първо върху автомобила, като съумели да създадат на сол с палки и бутилки задното му стъкло. После удряли Памукчиев в главата и избягали. След минути обаче на място пристигнала полиция и заловила Васко.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР