Жертвите на урагана Дориан на Бахамските острови станаха вече 43,

...
Жертвите на урагана Дориан на Бахамските острови станаха вече 43,
Коментари Харесай

43 са жертвите на урагана Дориан на Бахамите, и Канада обяви тревога

Жертвите на урагана Дориан на Бахамските острови станаха към този момент 43, предадоха международните организации. Много хора не престават да се търсят и управляващите чакат броят на починалите да се усили доста. Тридесет и пет от жертвите са на островите Абакос, а останалите са на остров Гранд Бахама.

Продължава интервенцията по възобновяване от урагана и търсене на безследно изчезнали хора. Стихията беше от категория пет, когато се задържа на архипелага с ветрове със скорост над 250 километра в час. Бедствието, което ураганът аргументи, е невиждано за архипелага. Засега жертвите са 30, само че се чака броя да се усили.

Американски военни самолети ще доставят помощ на Бахамите, добавя Асошиейтед прес.

Според Организация на обединените нации 700 000 души имат потребност от незабавна помощ на Бахамите. Организацията разгласи, че в идните три месеца за там ще бъдат пратени 85 тона продоволствия, добавя Франс прес.

В същото време канадските управляващи издадоха предизвестие за идващ вихър поради урагана Дориан. Тревогата е издадена за остров Принц Едуард и югоизточната част на провинция Нова Скотия, съобщи Франс прес.

Ураганът Дориан, който е към този момент от първа категория, мина около двете Каролини в Съединени американски щати. Сега той продължава да се изкачва около атлантическото крайбрежие на Съединени американски щати.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР