Жертвата, която не е идентифицирана, е била блъсната на релсите

...
Жертвата, която не е идентифицирана, е била блъсната на релсите
Коментари Харесай

Влак прегази пътник на метрото в Ню Йорк, след като непознат го бутна на релсите


Жертвата, която не е разпозната, е била блъсната на релсите на метростанция " Източен Харлем " през вчерашния ден малко преди 19 часа локално време, оповестява полицията. Машинистът на пристигащия трен номер 4 не е могъл да спре и пътникът е бил прегазен, сочи информацията на управляващите.

Заподозреният за нападението - 24-годишният Карлтън Макферсън, е бил задържан по обвиняване в ликвидиране. Тази заран той е отказал да направи коментар пред медиите за случая.

Фаталният инцидент се случва в същия ден, когато управляващите в Ню Йорк оповестиха проект за изпращане на още 800 служители на реда в метрото в града, с цел да се оправят с нередовните пасажери. Властите определят незакупуването на билети като проблем поради изгубените доходи, но и споделят, че това също способства за атмосферата на безвластие в метрото.

Ден по-рано губернаторката на щата Ню Йорк Кати Хоукъл заяви, че възнамерява да изпрати гвардейци от Националната армия на Ню Йорк в метрото в града, с цел да оказват помощ на полицията при претърсването на чанти на пасажери за оръжия.

Решението е част от по-широкообхватен проект на локалната власт за справяне с престъпността в метрото, който включва предложение да се забрани на хората да се качват на трен, в случай че против тях има обвинявания, че са употребявали принуждение против пасажери в метрото, както и слагане на камери в кабината на лидера, които да пазят чиновниците.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР