Женското царство“ във VIP Brother 2018“! Новият сезон на риалити

...
Женското царство“ във VIP Brother 2018“! Новият сезон на риалити
Коментари Харесай

10 забавни статуса, провокирани от шоуто „VIP Brother 2018“

„ Женското царство “ във „ VIP Brother 2018 “! Новият сезон на риалити шоуто, въодушевен от силата на нежния пол, посрещна 17 съквартиранти. Седмици наред те спят под един покрив, разделят обща храна и разкриват страстите си пред феновете в цяла България.

И тази година шоуто потвърди, че интригите и лицемерието много постоянно са водещи във взаимоотношенията в „ най-известната къща на България “ . Затвърди и всеобщото мнение, че нелепостта и жаждата за популярност са главните черти на някои от най-известните персони у нас.

„ VIP Brother 2018 “ обаче може да се похвали като шоуто с най-вече играчи, подготвени непременно да стигнат до успеха. Стратези с ясни визии какво и по какъв начин да вършат. Кога да бъдат жертви и по кое време мощните на деня…

Продуцентите на шоуто чакаха едно от най-интересните съжителства в Къщата да бъде това на Ева и Ваня от Фамилия „ Тоника “. Преди да влезе в Къщата, Ваня Костова показа, че точно Ева е била една от аргументите да напусне групата. Е, не стана! Двете бързо не помниха враждата си и се трансфораха в най-хубави приятелки.

Веселин Плачков , изиграл облика на Васил Левски, съобщи, че влиза в шоуто, с цел да победи. Е, не стана! След проявена експанзия към гримьора Валентин Кулагин , той беше наложително вкаран в психоцентъра на „ VIP Brother “. И напусна по лично предпочитание.

 10 занимателни статуса, предизвикани от шоуто

Самият Кулагин пък ясно съобщи още в първите минути на шоуто „ Ще имат два разновидността: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила “ . Е, съумява! Гримьорът се оправя чудесно със задачата непрекъснато да изкарва отвън нерви хората към себе си.

Половинката на Гала – Стефан Николов , влезе в шоуто с настройката да го завоюва и разгласи, че е самонадеян, кадърен и талантлив. Целта на Masterchef Божана Кацарова пък беше да покаже на хората, че е „ доста повече от кухненски свещеник “ . В къщата е и Мистър София 2018 – Ричард . Съквартирантът с най-ясни претекстове за присъединяване във „ VIP Brother 2018 “!  „ Някои се борят за обич, други за семейство, за мен най-важното е да съм съумял! „.

Семейство Петко и Яна Димитрови също бяха част от звездните съквартиранти. Бяха, тъй като, поради здравословни проблеми с едно от децата на двойката, се наложи Яна да излезе малко след старта на сезона.

При влизането си във формата „ суперпалавият “ Папи Ханс гордо съобщи, че „ Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата “ . Е, към този момент обаче (не че има нещо лошо) той е надалеч от пиршеството. И още един артист се оказа на послушание на Големия брат. Наско Колев се оказа много проникновен с изказванието си, че доста дами на едно място „ не е свежа работа “ .

Друг музикант в Къщата беше неприятното момче на българския рап Ванко 1 . След бурно изразено неодобрение, което доближи даже до страниците на английския „ Guardian “, и голям брой сигнали до Съвет за електронни медии Ванко напусна шоуто „ по здравословни аргументи “. Бързо и без непотребен драматизъм.

 10 занимателни статуса, предизвикани от шоуто

Част от живота в Къщата беше и Нора Недкова , за която „ макароните с майонеза са храна за простолюдието “ . Според персоналната ѝ самокритика тя е родена да бъде звезда, само че счита, че е объркала страната, в която се е родила! От Нора разбрахме по какъв начин лъжицата може да се трансформира в сламка и какво работи прокурорът. Жалко единствено, че не съумя да ни опише детайлности за „ седмото си възприятие “ и да изясни функционалностите на „ Вистепрецедента “ .

„ Много ненавиждам да ми се надуват и доста обичам да ги пукам “ , това пък съобщи изпълнителката Диона , която определя себе като „ българския Еминем “ . Заедно с нея в „ Брадъра “ и е друга БГ изпълнителка – Лора Караджова , която сподели, че се надява в Къщата да не влезе и тъмната ѝ страна. И в случай че за Лора самоуверено можем да кажем, че към този момент се оправя, то балонът на Диона към този момент се спука и тя се радва на свободата отвън формата.

Телевизионната водеща Мира Добрева и моделът Розмари са финалистите от листата. Честно казано, не е доста ясно с каква концепция са прекрачили прага на къщата в Нови хан (освен хонорара за присъединяване си, схваща се). И, да, не е несъмнено дали ще мине и месец досега, в който никой няма да си спомня, че тези двете са били участнички.

„ VIP Brother 2018 “ възроди и остарялата полемика: гледа ли го въобще някой това шоу?! Аз персонално – не. Стане ли 21, си пущам джаз и класическа музика. Защото това по тв приемника е просташко, долно и лимитирано. Но пък какъв лаф изтърси нощес Божана…

А Фейсбук живее с „ VIP Brother “. В търсене на другите гледни точки, през днешния ден ще се разходим из обществената мрежа, с цел да съберем част от най-цветните мнения по адрес на шоуто. Ето единствено 10 занимателни статуса, предизвикани от шоуто „ VIP Brother 2018 “.

 10 занимателни статуса, предизвикани от шоуто

1. Искам като Папи Ханс излезе от Биг Брадър да се срещне с Борисов и по този начин към този момент 4 папи да са го галИли по главата…

2. Тук в нашто семейство се оформя концепцията да се направи Бик Брадър: Розовата пантера. Като се почне с присъединяване на Ветко и Маринела, а вместо Кулагин да вкарат Валери Симеонов да им стопира музиката… Идеи за други съквартиранти?!

3. Начи…. желая в идващия сезон жителите на къщата на бигбрадар да бъдат луна, колагин, мегз, нора, пацо, тошо славков, гаро, найден и гроши, фънки, къци и началник петров. И Памела Андерсон и Парис Хилтон за цвят. И да няма номинации и да ги държат сички дружно заключени до момента в който остане единствено един. Като това в кеча Last Man Standing. Мерси.

4. Като виждам моя любим Кулагин си мисля, че не е обичай хубаво до момента. А на Мира и мирише душата, както стана ясно. Папи Ханс форевър!

5. Всички разясняват Брадъра, а аз тази заран разбрах, че фитнес инструктор е ВИП! И там скамейката свърши!

6. Вип брадъра бих го пуснала единствено, в случай че ми е дясностоящ на кръстовище.

7. Знам, че никой не гледа Брадъра, само че желая да споделя, че нощес в интелектуална компания се повдигна тематиката, че в случай че Захажаева пристигна при Кулагин, нещата ще си дойдат на мястото! А довечера се повдигна тематиката: за какво на ром му би трябвало да се прави на хипстър. Не е ли задоволително, че пее хубаво?!

8. ко прай васил левски от вип брадъра? сичко наред ли е? сее ли концепциите на Апостола? тия две години дет е бил левски да не отидат зян сега…

9. Не мога да се ориентирам, тоя прелом пред Народното събрание ли прави Ванко 1 или той ще прави прелом във ВИП Брадъра? Или всичкото е едно шоу?

10. Ся, аз единствено да запитвам. В брадъра ще има ли хоро в носии и развят флаг посред голямо ято гълъби а ла клипа на Азис, че ми е обезпокоително да не опущя мощните обществени послания на формата като такъФ? Да знам, че да почна да го виждам.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР