Женското самочувствие е крехко явление. Психолозите забелязват, че жените често измислят

...
Женското самочувствие е крехко явление.
Психолозите забелязват, че жените често измислят
Коментари Харесай

Женските недостатъци, които в очите на мъжете са достойнства

Женското самочувствие е нежно събитие.
Психолозите виждат, че дамите постоянно измислят личните си дефекти, получават комплекси, до момента в който мъжете гледат с екстаз и не знаят какво да им кажат.
Жените са доста подвластни от мнението на мъжете. Един прелестен комплимент, изработен в най-лошия ден, може да разведри, а повърхностно изречена рецензия може освен да скапе настроението, само че даже да лиши от самочувствие. Ето за какво, в случай че сте недоволни от себе си, не се самокритикувайте и се погледнете в профил, през очите на мъжа. Ще бъдете прелестно сюрпризирани, тъй като минусите на доста дами в техните очи в действителност наподобяват добродетели.

Наднормено тегло
Някои мъже харесват стройни дами, други - обилни. Но всички, без изключение, харесват добре поддържани дами, които се грижат за себе си и одобряват фигурата си с всички дефекти. Без значение какъв брой непотребни кг имате, в случай че знаете по какъв начин да се визиите добре и не сте срамежливи към тялото си, никой не може да ви устои.

Малък бюст
Мъжете обичат да се възхищават на женските гърди. И не е належащо гърдите да са огромни в този случай. Всякаква форма, в секси долни дрехи, прави работа.

Бръчки
Жените се борят с бръчките и постоянно имат комплекси за това, до момента в който при мъжете провокират лека усмивка. Естествеността постоянно притегля.

Белези
Малките белези по тялото и лицето карат мъжа да желае да ги погали и целуне.

Мързел
Уютна къща, чисти облекла, вкусна вечеря - всичко това е добре. Не всеки мъж обаче е подготвен да види в обичания си икономка. Той се нуждае както от сърдечни диалози, по този начин и от взаимно свободно време с жена, която знае по какъв начин да се отпусне и да се разсее от ежедневните проблеми.

Небрежност
В гонене на съвършенството, доста от нежния пол отделят доста време за грим, с цел да бъдат най-привлекателни. Има дами, които се гримират, с цел да излязат до магазина. Но множеството мъже харесват естествени дами, в облика на които има доза немарливост. Разрошена коса, най-малък грим, практични неща - всичко това прибавя сексапил и половост.

Страст
От детството дамите са научени да мълчат за своите интимни стремежи и потребности. Но на всеки мъж му е прелестно да чуе и види, че обичаната му го желае. Еманципацията в леглото, желанието в очите и жаждата за нови прекарвания превъзхождат скромността, сковаността и неналичието на самодейност.

Лекомислие
Има вид дами, които плашат мъжете - това са дами, които се трансформират в строги и консервативни приятелки. Представителите на мощния пол не харесват " властни " дами. Те търсят някоя, която не се опасява да бъде от време на време да наподобява несериозна и същинска.

Скромност
Мъжете полудяват по жена, която се изчервява от неговите смешки или похвали.

Емоционалност
Емоционалните дами, внасят наслада във връзката. Мъжете са удовлетворени и даже имат потребност от женска емоционалност. Това прави дамата мистериозна и мечтана.

Впечатлителност
Това качество, което доста дами считат за минус, подлудява мъжете. Няма нищо по-красиво от жена, която откровено се радва на подарък или откровено симпатизира на основния воин на кино лентата.

Ревност
Това отровно възприятие надали може да се причисли към добродетелите. За мъжете обаче женската ревнивост е приятна, в случай че не се трансформира в полуда. За мощния пол всичко е просто, в случай че дамата го ревнува, това значи, че го обича и цени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР