Женското приятелство е безценна връзка, която прави живота по-красив и

...
Женското приятелство е безценна връзка, която прави живота по-красив и
Коментари Харесай

Хм, съгласни ли сте? Подробности от сексуалния ви живот, които не трябва да споделяте с приятелите си

Женското другарство е скъпа връзка, която прави живота по-красив и пълностоен. Най-добрите приятелки са абсолютно една до друга и в никакъв случай няма цензура в сладките женски диалози. Една на друга сме приятелки и сестри, а в доста обстановки и персонални психиатри. Дори логиката на психиката стигна до извода, че естественият метод дамите да се свържат е да споделят най-личните детайлности.

Искаме да знаем, че не сме сами в нашите паники, битки и разочарования, тъй че желаеме да кажем на най-хубавия си другар безусловно всичко. И това е едно от най-важните неща, които можем да имаме в живота. А има ли по-мил женски диалог от този за сътрудниците ни? Въпреки че обичаме сътрудниците си повече от всичко на света, постоянно се объркваме с приятелите си по характера им и всичко, което считаме, че би трябвало да поправят.

Една от най-често срещаните тематики е сексът. Независимо дали е страховит, междинен или неприятен – съвсем всеки най-хубав другар знае най-интимните ни детайлности от половия ни живот.

Любовните сътрудници обаче имат право на персонален живот и може да се почувстват зле, в случай че знаят какво споделяме на приятелките си. Например, в случай че той показа с вас най-странните си мечти, само че преди този момент е събрал храброст да ви го каже, няма да бъдете почтени за тях да споделят с най-хубавия ви другар. Част от зрелостта е обезпечаването на поверителност и сигурност на вашия сътрудник.

От друга страна, смисълът на откровеното другарство е, че можем да споделим най-съкровените детайлности с приятеля си, изключително в случай че те ни провокират подозрения или проблеми.

1. Неговата полова неустановеност

Несигурността на мъжете в леглото най-често произтича от размера на техните инструменти, съгласно изследване. Ако знаете, че не е удовлетворен от тялото си, би трябвало да му помогнете да възвърне самочувствието си. Ако разкриете най-големите му секрети на ваш другар, това сигурно няма да му помогне.

2. Голи фотоси

Много двойки разсънват пристрастености, като споделят интимни фотоси. Тези артистични фотоси са основани само за вашите очи и вашето наслаждение. Независимо какъв брой близки сте с най-хубавия си другар, не трябва да пренебрегвате уважението си към колегата си поради това.

3. Неговите култове

Фетишът е полово желание, което би трябвало да остане в спалнята. Например, в случай че вашият сътрудник ви е признал, че има култ към крайници и това не ви е харесало, не би трябвало незабавно да се обаждате на приятелката си и да ѝ казвате какъв брой чудноват е партньорът ви. Опитайте се първо да говорите с него за това и му кажете какви са вашите граници.

4. Сексуална история

В природата на всяка жена е да желае да знае с какъв брой и с кои дами е бил преди теб. Мъжете нормално не обичат да приказват за това, само че можем да убедим някои от тях да ни опишат нещо от половото си минало. Това е информация единствено за нашите уши, която принадлежи на неговите близки, тъй че не би било редно да я споделя с приятелите му.

5. Да каже, че е неприятен в леглото

Независимо какъв брой мощни са възприятията ни към колегата, от време на време нещата просто не се получават под чаршафите. Ако смятате, че вашият сътрудник не може да ви задоволи, би трябвало да му го кажете намерено и да работите върху искрата, нужна за добър полов живот. Определено не би трябвало да споделяте това с приятеля си. Преди всичко поради персоналното му пространство, само че и заради обстоятелството, че можете да разрешите този проблем единствено с колегата си.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР