Женският национален отбор на България по волейбол записа втора поредна

...
Женският национален отбор на България по волейбол записа втора поредна
Коментари Харесай

Женският ни волейболен отбор отново надигра Чехия

Женският народен тим на България по волейбол записа втора поредна победа над Чехия в серията от контролни срещи сред двете страни. След 4:0 в първия мач, нощес българският състав реализира триумф с 3:1 /25:21, 21:25, 28:26, 25:20/.

Двубоите, които са част от подготовката за започващото другата седмица Европейско състезание, се състоят в столичната зала „ Христо Ботев “. Първите два бяха закрити за почитатели и медии, само че последният е със свободен вход, осведомиха от формалния уебсайт на БФ Волейбол.

Селекционерът Лоренцо Мичели даде късмет на състезателките, които получават по-малко игрово време в формалните мачове. С изключение на последния гейм, мачът бе по-оспорван от първата инспекция. България взе първата част с 25:21, а при същия резултат противникът изравни във втората. В нея българките водеха доникъде ѝ, само че Чехия направи поврат за 17:18 след неточност на български сервис и съумя даже да поведе с 5 точки /19:25/. Третият гейм бе най-равностоен и безусловно бе точка за точка, като трябваше да се дефинира с спомагателни /28:26/. По елементарно им бе на „ лъвиците “ в идващия интервал, който поддържаха разлика и съумяха да затворят срещата след 25:20.

Двубоят през днешния ден е при свободен вход за фенове с начало от 17:00 часа .

Проверките на България против Чехия са последните преди Европейското състезание /15 август–3 септември/. Тимът ни е в група с тимовете на Хърватия, Босна и Херцеговина, Румъния, Швейцария и домакина Италия.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР