Женският дует Тату беше истински хит в началото на века,

...
Женският дует Тату беше истински хит в началото на века,
Коментари Харесай

Помните ли Тату? Вижте как изглеждат момичетата днес

Женският дует Тату беше същински шлагер при започване на века, освен това освен в Русия, а в цяла Европа. Той се разпадна през 2009 година, само че много години преди краха Юлия и Лена се трансфораха в същински знаци на хомосексуалната общественост. Какво обаче се случва с двете хубавици?
От 2009 до 2021 година Юлия минава през разнообразни трудности. Самотна майка е на две момчета от разнообразни татковци, диагностицирана е с рак на гласните струни, минава през редица интервенции, а най-после приема исляма, тъй като го “чувства по-близо до сърцето си ”. Днес Юлия е неузнаваема и няма нищо общо с нежното момиче с къса коса и ученическа униформа. Въпреки че е родена в Москва, тя сега е кандидатка за народен представител в Иваново от партията на Владимир Путин - " Единна Русия ". В свое изявление по малкия екран Юлия споделя, че постоянно е била бисексуална, само че в случай че разбере, че някое от момчетата ѝ е гей, ще се отхвърли обществено от него.

На другия полюс е Лена, червенокосата половина на Тату. Още до момента в който С Юлия се изявяват дружно на сцената, сред тях има раздор. През последните години на дуета даже летят в разнообразни полети за своите концерти. Лена осъзнава, че образът им на ученички, влюбени една в друга, е въодушевен от жанровете за възрастни. Тя акцентира, че не си пада по дами и в живота си не е усещала привличане към личния пол, само че това не значи, че не пази правата на хомосексуалните. За разлика от Юлия, която счита, че единствено лесбийките са естетическа панорама, Лена има вяра, че “любовта си е обич без значение от пола ”. Тя гледа към щастливото си семейство с две деца и спорадичните участия в риалитита като " Маскирания артист " и " Танцувай със звездите ".

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР