Жените внезапно свалиха горнищата си, разкривайки лозунги, искащи газово ембаргоКанцлерът

...
Жените внезапно свалиха горнищата си, разкривайки лозунги, искащи газово ембаргоКанцлерът
Коментари Харесай

Протестиращи без горнища изненадаха канцлера на Германия

Жените ненадейно смъкнаха горнищата си, разкривайки лозунги, искащи газово ембарго

Канцлерът на Германия Олаф Шолц се озова ненадейно до две дами без горнища, съобщи

Двете протестиращи бяха поискали да си създадат селфи с немския водач по време на уикенда на отворените порти на държавното управление.

Те обаче смъкнаха горнищата си, разкривайки лозунги, искащи " газово ембарго в този момент " против Русия поради нашествието ѝ в Украйна.

Протестиращите бързо бяха отведени от чиновници по сигурността.

Германия, която е мощно подвластна от съветския газ, до момента не е съумяла да наложи цялостна възбрана на вноса на газ от страната. Тя обаче обезверено се стреми да се откаже от съветската сила, предава Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.

Отговаряйки на въпроси на обществеността по-рано през днешния ден, Шолц уточни другите старания на Берлин да търси различни източници на сила, в това число полутечен природен газ (LNG).

Шолц изрази вяра, че първите терминали за импорт на полутечен природен газ, които Германия се стреми да построи, ще могат да бъдат пуснати в употреба от началото на идната година.

" Тогава нашият проблем със сигурността на доставките може да бъде решен някъде при започване на 2024 година ", сподели той.

След като Русия понижи доставките на газ за Германия, най-голямата европейска стопанска система се готви за дефицит на електрическа енергия през идната зима.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР