Жените владеят безброй трикове, с които да спечелят мъжкото внимание.

...
Жените владеят безброй трикове, с които да спечелят мъжкото внимание.
Коментари Харесай

Само за дами! Ето триковете, които мъжете използват за свалки

Жените владеят безчет трикове, с които да завоюват мъжкото внимание. Те обаче не са единствените стратези, когато се касае до „ лов “ и флирт. Господата може и да не прекарват дни в кроене на проекти, само че също имат по няколко жокера в джоба си, с които да притеглят нежния пол. И те работят безотказно.

1. Ту топъл, ту леден
Мъжете умеят да си играят с женските страсти, като непрекъснато сменят отношението си към една жена. Човек ще каже, че те са в Постановление на Министерски съвет. Ту са благи, дружелюбни и сантиментални, ту са студени и арогантни. Това работи като магнит на дамите, които се пробват да ги разгадаят, само че все не съумяват. Като едни почитателки на драмата дамите са мощно разчувствани и усещат напрежение, което ги кара да се връщат за още и още внимание.

2. Отговаря, когато си изиска
Има ли нещо по-дразнещо от това да чакате позвъняване или отговор на ваше известие и то да се бави? Стар мъжки трик. Дамите също го практикуват, само че разликата е в това, че мъжете не живеят в телефона си и не се изнервят, в случай че не им пишете незабавно. Госпожиците обаче полудяват и набрали инерция, пишат още и още. Ако желаете да спечелите вниманието и интереса на една жена, просто ѝ отговаряйте, когато си желаете.

3. Говори с други дами
Фактът, че се радва на женско внимание, го прави по-желан. Безспорно! Нерядко мъжете съзнателно повеждат разговор с дами, към които нямат полов интерес, единствено и единствено да наподобяват по-атрактивни в лицето на тази, която на процедура ги интересува.

4. Шегува се за ваша сметка
Правилно прочетохте и логиката е желязна. Така предизвика интереса ви, даже да ви се желае да му зашлевите един. В последна сметка той е съумял да влезе под кожата ви. Този прийом е като черния ПР – и неприятната реклама е реклама.

5. Тежкарее
Самочувствието постоянно е секси. А в случай че той има пари, влиятелна специалност и мъжкарско държание, наподобява недосегаем и всяка жена би желала да се пребори за неговото внимание.

6. Държи се като джентълмен
Жените обичат мъже с маниери. Уви, кавалерите са на изгубване, тъй че всеки един, появил се на ярко, е находка, която не е за изпускане.

7. Сдържа се
Мъжете желали непрекъснато секс. Не и този! Още един трик, практикуван ловко и от двата пола, е забележимото въздържане. Той флиртува и загатва за това какво наслаждение би донесъл на дамата против себе си, само че по едно и също време с това даже не я допира. И тя се побърква и желанието ѝ пораства още и още.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР