Жените се обичат трудно, момчета. Онези истинските, стихийните и емоционалните

...
Жените се обичат трудно, момчета. Онези истинските, стихийните и емоционалните
Коментари Харесай

Защо мъжете не могат да обичат една истинска жена

Жените се обичат мъчно, момчета. Онези същинските, стихийните и прочувствените – още повече. Често мъжете споделят, че не ни схващат, че желаеме прекомерно доста, че мрънкаме за всичко, че сме товар или както един мой прочут наричаше приятелката си “ремарке ”.

– “Сам ли си, Пешо? ”

– “Не, с ремаркето съм ” – разбирай другарка на въпросния индивид, която не го понасям още доста дълго.

А тя беше готина, и интелигентна, и имаше едни избрани цели, които съумя да си реализира. Не знам дали животът ѝ се стече добре, тъй като напусна влекача на ремаркето или просто същинските дами имат шанс в живота, даже и да попаднат на несъответствуващия мъж.

Но такива дами се обичат мъчно и мъжете мъчно привикват с тях, а през днешния ден ще ви потвърдим за какво това е по този начин.

Открийте за какво на мъжете им е мъчно да се оправят с жена като вас:

Тя не се плаши от възприятията – същинската жена се радва на любовта и страстите, тя не се плаши да покаже възприятията си и да каже “Обичам те ”, само че доста мъже бягат точно от това.

Тя не се бои от отменяне – не я е боязън да стане същински близка с някой, в противен случай, тя търси човек, на който да се довери изцяло и да бъдат интимно във всеки един аспект. Много мъже се опасяват тъкмо от това.

Тя знае какво желае – и това плаши мъжете, тъй като те са привикнали да чуват, че дамите не знаят какво желаят и нямат ориентировка в живота.

Тя задава значими въпроси и желае да приказва – същинската жена не обича недомлъвките. Тя желае да знае какво се случва в една връзка, да бъде изцяло в нея и всичко да е ясно. Мъжете постоянно бягат от истината за възприятията си.

Тя е откровена – не се тормози от сложни въпроси и сложни отговори и чака хората да постъпват по същия метод, а мъжете постоянно се боят тъкмо от това.

Тя не чака – в никакъв случай и никого. Тя цени себе си и възприятията си и си потегля сега, в който усети, че не получава това, което заслужава. Мъжете в никакъв случай няма да схванат това…

Инфо: https://www.edna.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР