Жените привличат вниманието на мъжете, които харесват, по различни начини.

...
Жените привличат вниманието на мъжете, които харесват, по различни начини.
Коментари Харесай

Тиква, канела и други аромати, които карат мъжете да полудяват от възбуда

Жените притеглят вниманието на мъжете, които харесват, по разнообразни способи. Изкусителни облекла, красива коса и кожа, стройна фигура – за съблазняване се употребяват всички вероятни средства. Не забравяйте обаче и за ароматите. Някои от тях работят като мощен магнит и главозамайващо върху представителите на мощния пол.

Какво съставляват афродизиаците

Ароматите, които подтикват половото предпочитание, се назовават афродизиаци. Въпреки че миризмите в човешкия живот не играят толкоз огромна роля, колкото при животните, обонятелният орган улавя молекулите на разнообразни аромати, а мозъкът интерпретира сигналите, получени от него.

Един мъж най-вероятно даже няма да осъзнае какво съответно го е привлякло към вас, само че въпреки всичко ще изпита възбуденост, в случай че ухаете по избран метод. Ето за какво като жена бихте могли да се възползвате от съответното благоухание, с цел да извършите любовната нощ още по-страстна.



Вълнуващите аромати

След голям брой опити учените изненадващо откриха, че водачът измежду ароматите, увеличаващи либидото, е... тиквата. Уханието на този зарзават кара мъжа да желае да бъде в леглото с обичаната си допустимо най-скоро. Защо това е по този начин? Ароматът на тиквата се доближава най-вече до този на сладкишите, за които е потвърдено, че също въздействат възбуждащо върху половия вкус.

Не би трябвало да забравяме обаче, че човек може да има свои лични асоциации с всяка миризма. Например, в случай че вашият мъж в миналото е бил токсичен от тиквена чорба, малко евентуално е този мирис да го развълнува, разясняват специалистите.

Възбуждащи за мъжете са и ароматите на избрани цветя и подправки. Нищо чудно, че тези съставни елементи от дълго време се употребяват в състава на парфюми и тоалетни води.

Жена, която ухае на подправки и цветя, става по-желана. Сред най-въздействащите на мъжкото либидо са мускусът, тамянът, бергамотът, сандаловото дърво. Компоненти на парфюмните артикули от скотски генезис, като амбрата да вземем за пример, също са афродизиаци и ускоряват привличането.



Етеричните масла също са мощни афродизиаци

Канелата е афродизиак, който може да развълнува както вас, по този начин и колегата ви. Тази ориенталска фалшификация ви дава чувство за топлота, комфорт и сигурност, разрешава ви да се отпуснете, разсънва чувствеността и подтиква въображението – вашият обичан сигурно ще ви зарадва с някой самоуверен опит в леглото. Същото важи и за ароматите на кафе, шоколад и ванилия.

Маслото от пачули се смята за мощен мъжки афродизиак и е присъщ мирис в мъжките парфюми. Той оказва помощ на представителя на мощния пол да се усеща секси и убеден в чара си, който излъчва към дамите. Освен това пачулито покачва потентността и прави тялото по-чувствително към милувки.

Джинджифилът пък се предлага на тези, които се надяват да се отдадат на любовни удоволствия повече от веднъж на вечер. Този мирис понижава интервала на възобновяване след оргазъм и разрешава на мъжа да премине към второ деяние по-бързо.

В Индонезия има античен бит леглото на младоженците да се обсипва с листенца от иланг-иланг. Етеричното масло от това цвете е мощен афродизиак, който ускорява половото предпочитание и прави мъжа по-щедър на милувки.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР