Жените правят орален секс по-често от мъжете, според проучване. Това несъответствие

...
Жените правят орален секс по-често от мъжете, според проучване.
Това несъответствие
Коментари Харесай

Защо мъжете правят по-малко орален секс от жените?

Жените вършат орален секс по-често от мъжете, съгласно изследване.
Това противоречие сред половете е известно като орална полова разлика.
Много господа изискват орална стимулация на гениталиите си от техните партньорки, само че не желаят да върнат услугата. И дамите са по-склонни да правят полови дейности, с цел да угодят на сътрудниците си, даже в случай че актът не е взаимен.
В изследване, оповестено в Canadian Journal of Human Sexuality, се оповестява, че повече дами (59%), в сравнение с мъже (52%) доставят наслаждение с уста на своите сътрудници. Въпреки че множеството участници оценили оралния секс като най-малко „ ненапълно прелестен “, мъжете били доста по-склонни от дамите да оповестяват, че правенето на орален секс е доста прелестно (52% към 28%).
Всички проучвания по тематиката са безапелационни, че хетеросексуалните дами вършат повече орален секс, в сравнение с получават.
Има най-малко 6 аргументи, заради които съществува разликата в оралния секс

1. Мъжете чакат орален секс доста повече от дамите
Много от участниците в гореспоменатото изследване, споделят, че извършват орален секс по-малко, в сравнение с получават, защото е „ обвързване на дамата да угоди на своя мъж “. От друга страна, дамите декларират, че от тях се чака да вършат фелацио, само че възможностите услугата да бъде върната са в най-хубавия случай са дребни към оскъдни. Изглежда, че дамите са по-малко гласовити от мъжете, когато желаят потребностите им да бъдат задоволени.

2. Медиите възстановяват дамите, които вършат орален секс, само че не и мъжете
Медиите играят съществена роля при образуването на отношението към секса. Порнографията и игралните филми също са по-склонни да покажат жена, която целува гениталиите на колегата си, в сравнение с мъж, който е с глава, завряна сред краката на дамата. Списанията за дами постоянно разискват препоръки за орален секс, които биха взривили мозъка на мъжа, само че мълчат за техниките, които да угодят на дамите. Това е обръщение, което младите мъже и дами са усвоили: че оралният секс с мъж е естествен, до момента в който осъществяването на орален секс на жена е „ срамно ”, скрито и някак по-сексуално или по-интимно.

3. Митове за вагината
Има няколко мита за женските гениталии, които обезсърчават мъжете и възпират дамите от орален секс. Идеята, че „ вагините миришат на риба “, „ оралният секс е содомия “ и „ оралният секс е нездрав “. Жените също са по-склонни да симулират оргазъм. Всички тези фактори способстват за това за какво съществува разликата в оралния секс сред хетеросексуалните мъже и дами.

4. Убеждението, че оралният секс унижава
Редица мъже имат вяра, че осъществяването на орален секс е акт на послушание. Следователно, те не желаят да се усещат осакатени, като извършат деяние, което считат за кастриращо ги като мощния пол. Но те не са на същото мнение, когато стане дума дамата да обработва с уста пениса им. Този двоен стандарт и незрялото поверие способстват за това за какво мъжете са по-малко склонни да вършат орален секс.

5. Мъжете не харесват оралния секс
Някои дами считат, че мъжете би трябвало да извършват оралния секс свободно, радостно и въодушевено, тъй като в действителност желаят да доставят наслаждение на партньорките си, вместо да се усещат задължени. Истината е, че някои праволинейни мъже ненавиждат да го вършат. Не че са егоисти, просто не обичат да правят този акт на фамилиарност. Има и някои мъже, които го вършат единствено с цел да зарадват половинката си. За разлика от тях, дамите са по-склонни да вършат орален секс с мъжките си половинки, даже в случай че не се любуват на акта, тъйкато са били обществено обусловени да извършват желанията на момчетата.

6. Женската неустановеност по отношение на вагината
Някои дами не харесват оралния секс, защото считат, че нещо не е наред с тяхната вулва или вагина. Толкова доста дами се тревожат за миризмата, усета и формата. Дори когато мъжете желаят да вършат орален секс, доста дами отхвърлят, защото не могат изцяло да се провиснал и да се насладят на момента. В значително проучвания дамите показват, че не биха се чувствали удобно да получават орален секс от сътрудник, в случай че преди малко не са се изкъпали, заради възприятието на съзнание по отношение на метода, по който миришат. Това пречи на способността им да се съсредоточат върху личното си наслаждение и довежда до възприятие на безпокойствие, когато приемането на орален секс е опция за луксозен оргазъм.

Как да преодолеем разликата сред оралния секс?
За да премахнем празнината в оралния секс, имаме потребност от по-добро полово обучение, належащо е да развенчаем митовете за женските гениталии и удоволствието на дамите. Премахването на разликите в оралния секс може да ни помогне да реализираме тъждество в удоволствията и да помогнем на дамите да доближат кулминационната точка. Кунилингусът е ефикасен метод за улеснение на женския оргазъм, защото нормално включва стимулация на клитора. За страдание, дамите са принудени да изпитват повече позор или безпокойствие по отношение на своите гениталии – безпокойствие, което многомилионната промишленост за женска хигиена употребява. Само когато дамите бъдат научени да не се срамят от гениталиите си, те могат да стартират да желаят и получават орален секс толкоз, колкото мъжете. За дамите, които желаят да получат орален секс, е значимо да изкажат своите потребности и да намерят сътрудник, който да се любува на акта.

Време е да се научите, мъже!
По същия метод мъжете би трябвало да пораснат и да се образоват за женските гениталии. Митът за " неприятно миришещата " вагина постоянно се поддържа от незрели господа, които имат вяра, че дамите по-малко заслужават наслаждение, или от такива пораснали момчета, които не знаят, че множеството дами не доближават кулминационна точка единствено от сексуален акт. Има доста мъже, които обичат миризмата на жена и се любуват на оралния секс. А за тези момчета, които не обичат да вършат орален секс, евентуално е най-добре да си държат устата затворена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР