Жените, наближаващи 40-годишна възраст, както и тези, които вече са

...
Жените, наближаващи 40-годишна възраст, както и тези, които вече са
Коментари Харесай

Тайните секс фантазии и желания на зрелите жени, за които никой не говори

Жените, наближаващи 40-годишна възраст, както и тези, които към този момент са я минали скоро, са претърпели доста страсти в любовен и полов аспект.
Всяка една от тях пази мемоари в " житейския си дневник ": едни евентуално желае да не помни, от други се срами, а трети сигурно я карат да се изчервява, щом се сети за тях.
Въпреки това дамите в разцвета на своите 40 години, имат няколко секрети полови мечти, които мъчно биха си признали, само че сигурно биха пробвали със своя съкровен сътрудник.
Вижте защо мечтаят зрелите девойки под завивките (и освен там, схваща се) съгласно уеб страницата AskMen.com и споделете дали бихте добавили още нещо към този лист. Както и дали сте съгласни с него. 

По-агресивен секс
Жените над 40 към този момент имат задоволително опит под завивките, имали са много сантиментални и по-чувствени моменти. Романтиката постоянно е добър вид, само че " подправката " на положителния секс е разнообразието. А от време на време по-грубият, по-агресивен и див секс може да бъде по този начин възбуждащ и зареждащ за тях. И подсигурява доста по-бързо постигане досега на удоволствието.

Тя - в подчинена роля
С напредването на възрастта дамите стават по-независими в живота, по-успешни в кариерата и изобщо - научават се по какъв начин сами да се оправят в сложните моменти с непредвидените обстановки. В един миг опитът им оказва помощ елементарно да реализират надзор над проблемите. Само че в леглото фантазиите се прекатурват и доста постоянно точно по-зрелите дами са тези, които скрито копнеят да бъдат подчинени на мъжа по време на секс. И това им работи в действителност еротично.

По-продължителен акт
Не е загадка, че при мъжете продължителността на ерекцията понижава с годините. В този ред на мисли 40-годишните дами ще оценят високо господата, които все пак съумеят да им доставят наслаждение оптимално дълго. Разбира се, дамите са подготвени на всевъзможни разновидности и подпомагане, тъй че половият акт да е оптимално прелестно преживяване и за двете страни, съобразени авансово с техния сътрудник. 

Орална обич: О, да
Докато са по-млади, дамите са по-неуверени в себе си, в телата си, в техните лични умения по какъв начин подаряват и получават обич. Във времето обаче дамата добива все по-стабилно личностно самочувствие във връзка с държанието си в секса. Така в случай че в 20-те си години, са имали терзания по отношение на усета, аромата и метода, по който наподобява тяхната вагина и заради това постоянно са предпочитали да пропуснат оралните милувки от страна на мъжа, то в разцвета на 40-те дамите за нищо на света не биха се отказали от това техният сътрудник да им достави оптималната приятност с устни и език. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР