Жените, които са дали клетва за пожизнена девственост (така наричаните

...
Жените, които са дали клетва за пожизнена девственост (така наричаните
Коментари Харесай

Религиозен шок! Папата призова монахините: Не пазете девствеността си

Жените, които са дали клетва за пожизнена непорочност (така наричаните невести на Христа), показаха неразбиране от дейностите на Ватикана. Реакцията бе предизвикана от публикуването на документ, в който се приказва за това, че дамата, която има намерение да стане булка на Христа, при посвещаването си не е наложително да е запазила физическата си непорочност, написа Calgaryherald.

" Призивът за потвърждение на непорочност, съпружеска и плодотворна обич към Христос не се свежда до признака на физическото непорочие ", се споделя документа на Ватикана.
 Фото: Calgaryherald.com
" Отвратително е да се чува от Майката Църква, че физическата непорочност повече не може да се счита за нужна причина за посвещаване в живота на девствеността ", обявиха от Американската асоциация на девствениците.  Фото: Соцсети

В света има към 5000 дами, дали клетва на Исус Христос и " отдали " му своята непорочност. Цялото си време те са посветили на молебствия, смирение и състрадание. Те не носят някакви специфични облекла и имат право на работа.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР