Жените, както никой друг, знаят и разбират трудностите при избора

...
Жените, както никой друг, знаят и разбират трудностите при избора
Коментари Харесай

Кой дизайн на маникюр е най-добре да изоставите през 2024 г.

Жените, както никой различен, знаят и схващат компликациите при избора на дизайн на ноктите. Ето за какво, с цел да има по-малко съмнение на дамите, ви предлагаме селекция от антитенденции за дамския маникюр през 2024 година

Ярки дизайни

Ярките нокти от дълго време са една от трендовете в света на маникюра. Много хора използваха богати цветове, които показваха тяхната персона и креативност посредством ноктите им. Много дами избраха ярки, киселинни цветове и допълваха всичко това със стикери, мъниста и така нататък Този сезон обаче е по-добре да забравите за тази алтернатива за маникюр, написа Фокус. Той ще бъде сменен през 2024 година от минимализъм, въздържаност и елементарност. Но не се обезсърчавайте, ярките нюанси на розово и зелено ще останат в наклонност.

Дълги нокти

Дълго време една от най-популярните трендове в света на маникюра бяха дългите нокти. Но притежателите на огромни размери знаят, както никой различен, че подобен маникюр не е удобен, не е комфортен, а също по този начин постоянно се чупи и отлепва. Ето за какво с течение на времето дамите започнаха да избират по-практичните размери на ноктите. Следователно през 2024 година дългите нокти ще се смятат за неприятен усет.

Удължени нокти

Удължените нокти постоянно са били в наклонност, защото разрешават на всяка жена да осъществя желанията си и да има дълги и красиви нокти. С течение на времето обаче тази наклонност се трансформира в неприятен усет. През 2024 година на дамите се предлага да дадат желание на естествената дължина на ноктите си и надлежно на естествеността.

Експертите в промишлеността за нокти означават, че няма грозни нокти или дължини, главното е да изберете вярната форма и цвят и ръцете ви ще наподобяват привлекателни и естествени.

Тъмночервен цвят

Тъмночервеният цвят на ноктите е една от най-популярните трендове за нокти в света. Смята се, че наподобява първокласно, стилно и елегантно. Тъмночервеният цвят на ноктите е повсеместен избор за доста дами. През 2024 година обаче тази алтернатива за покритие на ноктите ще се смята за демоде. Експертите предлагат да се обърне внимание на други нюанси на алено, да вземем за пример светлочервено.

Прекален дизайн

Преди това оптималният набор от рисунки върху ноктите беше известен измежду дамите. Сега всичко постепенно отива на назад във времето, заради което дамите избират по-прости, по-бързи и по-дискретни разновидности за маникюр. През 2024 година би трябвало да се придържате към правилото за минимализъм и нищо ненужно.

Геометричен дизайн

Геометричният дизайн се трансформира в една от най-популярните трендове в света през 2023 година Тази алтернатива за дизайн включва потреблението на геометрични фигури и линии.

Беше всекидневно да се видят дами с геометричен дизайн на ноктите си, като кръгове, триъгълници, квадрати, диаманти и други сходни. Тези фигури постоянно се употребяват за основаване на нереални и минималистични изображения. Въпреки това през 2024 година стилистите предлагат да забравите за този вид дизайн. Тъй като тази версия на ноктите ще се смята за немодерна тази година.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР