Жени и Ваня Джаферович изпратиха децата на училище преди дни,

...
Жени и Ваня Джаферович изпратиха децата на училище преди дни,
Коментари Харесай

Децата на даскало, мама и тате на почивка: Жени и Ваня Джаферович купонясват на яхта

Жени и Ваня Джаферович изпратиха децата на учебно заведение преди дни, само че двамата взеха решение да си отделят малко време уединено. Инфлуенсърското семейство избягаха в Хърватия за няколко дни, където се любуват на супер време и ваучър.

Двамата участваха на топ празненство на яхта, само че събитието се оказа повече работно за Жени. Риалити звездата бе една от специфичните гостенки на известен козметичен бранд, по който десетки известни българки са също луди.

Виж още: Джулиана Гани потъна в тъга: Хората били до нея единствено поради изгода 

Не е ясно какъв брой дни Жени и Ваня ще бъдат в Хърватия, само че за тях тази страна е една от задъжителните дестинации всяка година. Звездното семейство си вършат постоянно екскурзии в красивата страна, а това лято малко закъсняха. Жени е една от звездите в четвърти сезон на " Игри на волята: България " и по всичко проличава, че се оформя като един от водачите в своето племе.

Виж още: Джино Бианкалана заведе половинката си отмора: Риалити звездата отново отпусна кесията 

Наскоро обаче се появи много забавно видео на Жени, което е от годините, в които се подвизаваше като плеймейтка. Припомняме, че тя даже приключи втора на паметния конкурс, а трето място тогава бе отредено на друга наша познайница - Благовеста Бонбонова.

Виж още: " Сменете си стилиста ": Тита и Гери-Никол се събраха, само че ги попиляха с мнения

Изображение: https://www.instagram.com/evgeniyadzaferovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР