Женен от пръв поглед австралийски младоженец Тимъти Смит каза, че

...
Женен от пръв поглед австралийски младоженец Тимъти Смит каза, че
Коментари Харесай

E4 Женен от пръв поглед австралийски младоженец казва, че „не му е останало семейство“, докато разкрива трагедията преди сватбата

Женен от пръв взор австралийски жених Тимъти Смит сподели, че се усеща „ самичък “ и „ не му е останало семейство “, като той споделя за живота си по време на сватбата си с булката Лусинда Лайт.

Собственикът на бизнес, на 51 години, и празнуващият сватбата Лусинда, на 43, са измежду новите двойки, които са били сдвоени за брак на последния серия от телевизионното риалити шоу. Те бяха показани на феновете на E4 в епизода във вторник вечерта.

Преди сватбата им Тимъти беше чут да разисква, че е получил прякора Тенекиения човек, сходно на героя във „ Магьосникът от Оз “ (1939). Той призна, че „ не пуска прекалено много хора “ и разкри, че е претърпял загуба.

Той продължи да споделя: „ Имал съм малко контузия и покруса в живота си. Баща ми умря преди към шест седмици. [...] Това беше един от най-определящите моменти сигурно. Мама умря преди 17 години. Брат ми умря същата година. Така че не ми остана семейство. Така че в този момент желая да направя място за някого в живо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР