Жената на останалия под осемхилядника Шиша Пангма Боян Петров -

...
Жената на останалия под осемхилядника Шиша Пангма Боян Петров -
Коментари Харесай

Жената на Боян Петров заклейми хейтърите

Жената на останалия под осемхилядника Шиша Пангма Боян Петров - Радослава Ненова, излезе с нова прочувствена обява в обществената мрежа. С написаното тя демонстрира, че не й пука от злобарите, пробвали да я подразнят с неподготвени изявления.

Към обявата Ненова добави фотография с множеството дневници, писани от Боян и от нея около взаимните им пътувания по чудните кътчета на планетата.

Ето какво написа Радослава Ненова:

"Вчера беше 24-ти май, на фотографията са част от дневниците които сме писали с Боян по време на наши пътувания. Има значение защо се употребява тази кирилица... доста другари са се разстроили от някакъв хейт, писан на същата тази кирилица. Уверявам ви, че получавам хиляди писма и не съм прочела до тук нито едно неприятно, не е имало нито една затворена врата, а на улицата непознати ме стопират с цел да ме гушкат или свидлив ръка. Положението не е толкоз зле, просто добротата е постоянно по-дискретна. Ако разминете някой да пръска жлъчна ненавист - не му се ядосвайте, а се помолете за него, както се прави за един паднал човек. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР