Жената на Лудия репортер Александра Петканова успя да остави последователите

...
Жената на Лудия репортер Александра Петканова успя да остави последователите
Коментари Харесай

Александра Петканова стана Жената чудо

Жената на Лудия кореспондент Александра Петканова съумя да остави почитателите си с отворена уста, откакто разгласява изложба от забавни свои фотоси.

На тях родната инфлуенсърка не наподобява както сме привикнали да я виждаме в блестящи или съблазнителни облекла, а е облечена в доспехи, превъплъщавайки се в облика на основната актриса от известния филм " Жената знамение ". Няколко колажа, на които лицето ѝ е поставено върху тялото на героинята, забавляват почитателите на модела.

Алекс показа, че постоянно ѝ споделят, че наподобява на супергерионята на Гал Гадот.

Ето какво гласи написаното от нея в Инстаграм:

" Аз СЪМ Жената Чудо и от през днешния ден можете да ме гледате в стрийминг платформата HBO GO! Шегувам се, схваща се… Е, не напълно. Много от вас ми писаха, че виждат аналогия с основната героиня, а аз виждам аналогия в лекотата, с които всяка от нас минава през компликациите в всекидневието – тъкмо като супергерой или в тази ситуация сензитивна и мощна амазонка. За всеки ден имам специфична суперсила и ви провокирам още веднъж да споделите своята. Току виж, сме събрали задоволително хрумвания за финала на трилогията. А до тогава можем да се пренесем в 80-те с „ Жената знамение 1984 “. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР