Жената на Louis Vuitton може и да носи сиво и

...
Жената на Louis Vuitton може и да носи сиво и
Коментари Харесай

Жената на Louis Vuitton заслепява със светлинни очила на Седмицата на модата в Париж

Жената на " Louis Vuitton " може и да носи сиво и бежово идната зима, само че ще заслепява със " светлинни очила " - водещ аксесоар в сбирката, показана в музея " Орсе " в границите на Седмицата на модата в Париж, предават задграничните издания.

В наличието на Зендая, Катрин Деньов и Фарел Уилямс, който неотдавна бе назначен за креативен шеф на мъжките сбирки на марката, дизайнерът на дамската мода Никола Гескиер показа грациозен дрешник с непредвидени форми.

Издържани в зимни цветове - черно, карамелено, шоколадово или кремаво - тоалетите са подсилени с изискани бродерии и ефектни аксесоари, да вземем за пример " светлинни очила ", които за разлика от тъмните разрешават да се виждат очите.

Полите стават по-дълги, а женственият контур с костюми, рокли и подчертана талия участва и при " Louis Vuitton ", както в множеството сбирки прет-а-порте, показани на приключващата във вторник Седмица на модата в Париж.

Трицветни ботуши и боти, които наподобяват на чорапи, носени с обувки, внасят младежка нотка в елегантните визии на Гескиер за марката, отбелязва Българска телеграфна агенция.

 
Снимка: Getty Images
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР