Жената, която се покатери на Статуята на Свободата и предизвика

...
Жената, която се покатери на Статуята на Свободата и предизвика
Коментари Харесай

Американската полиция свали жена, покатерила се на Статуята на Свободата

Жената, която се покатери на Статуята на Свободата и провокира евакуация на остров Либърти, където се издига монументът, бе свалена от полицията на земята след четиричасови старания, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

След като двама служители на реда се качиха на основата на паметника и я доближиха, фрагменти демонстрираха по какъв начин тя и чиновниците на реда деликатно се насочват към издигната стълба.

По-рано няколко души бяха задържани, откакто окачиха на постамента на статуята транспарант в акция против имиграционната политика на Съединени американски щати.

Жената, разпозната от източници като Терез Патрисия Окуму, е била част от групата протестиращи и съобщи, че няма да слезе, до момента в който " всички деца не бъдат освободени ", уточни източник от нюйюркската полиция. Организаторите на митинга обявиха, че дейностите й не са били част от плануваната акция.

Островът бе евакуиран като защитна мярка.

Статуята на Свободата е измежду най-известните знаци на Съединени американски щати и Ню Йорк. Монументът е повдигнат през 1885 година в залива на Ню Йорк на остров Либърти, на 3 км югозападно от Манхатън. Паметникът с височина 93 м е подарък на американския народ от Франция, напомня ТАСС

 

JUST IN: Woman who scaled base of Statue of Liberty detained by authorities, led back down after several-hour standoff. https://t.co/VQbxWDci6Rpic.twitter.com/Y18NBIxJ96

— ABC News (@ABC) July 4, 2018

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР