Жената, която разби сърцето на Георги Милчев-Годжи и заради която

...
Жената, която разби сърцето на Георги Милчев-Годжи и заради която
Коментари Харесай

Голямата любов на Годжи, която разби сърцето му, се вихри в „България търси талант”

Жената, която разруши сърцето на Георги Милчев-Годжи и поради която изпя най-сълзливите си балади – Зорница Петрова, взе участие в „ България търси гений ” с детската си школа по танци „ DIVA ZONE ”. Със същия танц групата е спечелила няколко златни медала, само че бил модифициран особено за сцената на шоуто, дочу HotArena.

„ Много сте шарени, доста сте разнообразни. А кой е хореографът? Подозирам, че има някой в сянка, който не виждаме тук ”, полюбопитства след осъществяването им Любен Дилов-син. Водещите Александър Кадиев и Даниел Петканов изкараха на сцената хореографката им Зорница Петрова, а Дилов се направи, че не я е разпознал. После попита групата защо ще използа премията от 50 000 лева, в случай че я завоюва. „ Има едно паркче, в което доста постоянно се събираме. Този парк е в много неприятно положение и доста ще се радваме, в случай че с тези пари го озеленим и го накараме да придобие същия цвят и същата зеленина, която имаше преди ”, изясни едно от танцуващите деца. Журиращият публицист съобщи, че доста се радва, че пораства такова потомство и гласоподава с „ Да ”. С 4 „ Да ” „ DIVA ZONE ” продължи към идващия кръг в конкуренцията. И въпреки че Любен Дилов-син бе измежду основателите на сценарист в „ Хъшове ”, „ Каналето ” и „ Шоуто на Слави ” по времето, когато Зорница танцуваше с балет „ Дива ” в предаванията, той се направи, че я вижда за сефте. „ Любо какво се прави, че не познава Зорница? ”, чудеха се в интернет форумите, отдадени на предаването фенове на Би Ти Ви.

В първата си автобиографична книга „ За стърчането ” Дългия разкрива, че Дилов-син постоянно се присмивал на Зорница и балета й и наричал танците им „ индустриална гимнастика ”. „ Ще мине време и ще схванеш, че те са значителен прогрес в шоубизнеса в България, както и множеството неща, които направихме ”, обръща се към писателя шоуменът.

През 2001 година Годжи имаше трагична разлъка с шефката на балет „ DIVA ”. Басистът на „ Ку-ку бенд ” и танцьорката се залюбиха през 1995 година Според осведомени с любовния живот на музиканта, съдбовната Зорница станала причина за края на брака му с младежката му обич Даниела. Майката на двамата му сина Волен и Цветомил схванала за увлечението му и го напуснала. Годжи и Зорница имаха продължителна връзка макар възбраната на Дългия за любовни истории в екипа му. Въпреки сериозните им връзки, басистът по този начин и не мина под венчило със Зорница. Двамата се разделиха с плевел скандал. Скъсаха с люти свади и взаимни обвинявания, а напрежението сред някогашните любовници бе толкоз огромно, че балет „ Дива ” си потегли от шоуто.

Зорница Петрова смени китариста с различен музикант. Известно време танцьорката живя с Митко Кърнев от група „ Д 2 ”. Годжи пък изпадна в рецесия и дълго лекува разрушеното си сърце. Милчев бил уверен, че го преследва карък в любовта и употребявал споходилите го страсти за ентусиазъм в работата си. Музикантът излял тъгата си в няколко сълзливи шлагера за „ Ку-ку бенд ”. За да потвърди, че е претърпял  Зорница, Годжи бързо се метна в обятията на балерината Полина, а след това я смени с колежката й Станислава Лефтерова, написа " Уикенд ".

След куп несполучливи връзки с балерини и танцьорки, гарнирани с шумни изневери, преди 3 години помъдрелият басист най-сетне срещна подобаващата за него жена и се кротна. Година след първата им среща много по-младата от него красавица Надежда, която има собствен бизнес, обвързван със здравословни храни, му роди щерка. Дъщеричката им Цвета носи името на майката на музиканта – Цветанка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР